Lada Granta iegūst vēl vienu sporta versiju 5

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 19.augusts 2019 12:49

AvtoVAZ laidis klajā Granta Drive Active – jaunu modeli, kas no standarta versijas atšķirsies ar sportiskā stilā noformētu vizuālo veidolu.

AvtoVAZ piedāvājumā jau ir Granta Sport, kas no standarta 106 Zs modeļa atšķiras ar jaudīgāku 120 Zs stipru motoru, uzlabotu piekari un bremzēm. Drive Active nāksies iztikt bez minētajām ekstrām, bet izcelties varēs ar vizuālo izskatu.

Šim nolūkam to aprīko ar citiem buferiem, sliekšņu un izpūtēja uzlikām, bagāžnieka vāka spoileri. Atšķiras arī riepas (185/55 R15), bet tvertnē drīkst pildīt tikai benzīna, kura oktānskaitlis nav mazāks par 95.

106 Zs jaudīgais Granta Drive Active motors strādā kombinācijā ar piecu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu. Saskaņā ar AvtoVAZ informāciju, jaunajam modelim uz konveijera jāstājas jau šovasar. Cena gan vēl nav zināma.

 

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Zirgs 19.augusts 2019 13:54
6 1 Atbildēt

Tāds sporta modelis, ka pat zirgam jāsmejas!

Dikers 19.augusts 2019 20:26
4 1 Atbildēt

Jā Krievi autobūvē ir nožēlojami atpalikuši. Visas ārzemju autobūves kompānijas pameta Krieviju. Nespēj nodrošināt kvalitatīvu produktu. Krievi paši nav radījuši nevienu kaut cik mūsdienīgu un stilīgu auto. Tagad pat paši krievi Kādas nepērk. Toljati rūpnīcas ir bezalgas dīkstāve.

Putins var tikai ar likumu piespiedu kārtā likt ierēdņiem izmantot Volgas.

LMT 19.augusts 2019 19:32
2 0 Atbildēt

Nabagsportvāģis!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti