Krievu Aurus prezentē luksuss klases helikopteru (+ FOTO) 5

 

Foto: Ekrānbilde no krievu medijiem

iAuto | 28.augusts 2019 6:08

Nedēļu pēc tam, kad tika atvērts pirmais Aurus automobiļu tirdzniecības centrs, kompānija parādījusi Ansat helikopteru, kas izgatavots Aurus automobiļu stilistikā.

Krievu kompānija Aurus uzņem apgriezienus – neilgi pēc tam, kad tika atvērts markas pirmais tirdzniecības salons, ražotājs izlicis apskatei luksuss helikopteru, kas uzbūvēts, ievērojot markai raksturīgo stilu. Tiek uzsvērts, ka lidaparātam ir lielākā un komfortablākā kabīne savā klasē.

Patiesībā Aurus speciālistu ieguldījums ir tieši darbs ar kabīni, jo helikopters ar šādu nosaukumu jau no 2013.gada tiek ražots Kazaņas helikopteru rūpnīcā. Tas aprīkots ar diviem amerikāņu Pratt & Whitney PW-207K motoriem, kas sasniedz 630 Zs katrs.

Aurus autosalona atklāšanas laikā tika paziņots par kompānijas tālākajiem plāniem. Saskaņā ar šo informāciju, pašlaik tiekot testēts Aurus Senat L700 limuzīns un minivens Arsenal, bet krosovers Komendant atrodas izstrādes un testu stadijā. Zināms, ka sedanam Senat pievienosies pagarinātā modifikācija, kas standarta modeļa garumu pārsniegs par 300 mm.

Līdz 2024.-2025.gadam plānots laist klajā vienu hibrīda un vienu pilnībā elektrisku modifikāciju. Pašlaik tiekot izvērtēts, kuram no Aurus modeļiem tā būs.

Ar Aurus marku nāks klajā arī elektriskais motocikls, kura divas dažādas versijas vienlaikus izstrādā NAMI un koncerna Kalašņikova inženieri.

Visbeidzot, speciālisti strādā pie spēka agregāta uz 12 cilindru motora bāzes. Šāds agregāts, kura jauda pārsniegs 1000 Zs, tiks izmantots lidmašīnu būvē mazās aviācijas segmentā.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 28.augusts 2019 15:18
6 2 Atbildēt

Zinot kā krievu sūdi krīt, var teikt, ka helikopters pašnāvniekiem. Sīrijā krieviem ir otrie lielākie zaudējumi aiz Sīrijas armijas. Zaudēja 23 lidaparātus, puse no tiem avarēja tehnisku problēmu dēļ. Salīdzinājumā, pārējie visi kopā ņemti - pat ieskaitot trīs Irānas dronus - 18.

feciic 28.augusts 2019 11:24
4 0 Atbildēt

Nu malači, pielikuši priekšējos krēslus priekšā durvīm tā ka ieraušanāš šajā smalkajā salonā iesvempšanās ir līdzīga kā minivena trešajā rindā.

LMT 28.augusts 2019 17:48
1 0 Atbildēt

Nabaglidmašīna!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 4

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti