"General Motors" ASV atsauc 3,4 miljonus automobiļu 3

 

Foto: Ekrānbilde

Nozare.lv | 12.septembris 2019 7:54

SV autobūves gigants "General Motors" (GM) Savienotajās Valstīs atsauc vairāk nekā 3,4 miljonus automobiļu, lai tajos novērstu bremžu problēmas, teikts uzņēmuma publiskotajā paziņojumā.

Šis atsaukums aptver vairākus pikapus un vieglos apvidus automobiļus, kas ražoti no 2014.gada līdz 2018.gadam.

GM norāda, ka šajos automobiļos konstatētas problēmas ar bremžu pastiprinātāja sistēmas sūkni, kura dēļ var palielināties apstāšanās distance.

ASV Ceļu satiksmes drošības pārvalde (NHTSA) pērn novembrī sāka izmeklēšanu pēc tam, kad tika saņemtas 111 autoīpašnieku sūdzības par vāju bremžu darbību.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Pļumpapa 13.septembris 2019 13:40
4 1 Atbildēt

GM ir talants ražot draņķus un sačakarēt normālus brendus! No SAAB uztaisīja draņķi, sačakarēja Opeli, Nobeidza Hummer, Pontiac, Saturn. Kam pieķeras GM, tas jūk un brūk!

Reinis 14.septembris 2019 22:11
2 0 Atbildēt

Taisnība, GM visu sapisīs, bet nu tādas tur viniem prasības uz auto, max lēti plastmasas sūdi, kurus piedirst ar burgeru atliekām, pat vw neplīst tik loti cik GM sūdi, turklāt tajos jau tā ir kaut kādas traktora tehnoloģijas.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti