367 Zs un 40 km ar elektrību - Audi elektrificē A7 Sportback (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 13.septembris 2019 10:12

Frankfurtes autoizstādē skatāms Audi A7 Sportback 55 TFSI e Quattro – 367 Zs jaudīgs hečbeks, kas 40 km var nobraukt elektriskā režīmā.

Audi aprīkojis hečbeku A7 Sportback ar PHEV daļējā hibrīda tehnoloģiju, papildinot to ar sporta balstiekārtu un S līnijas eksterjera paketi. Par dzinējspēku kalpo 252 ZS (185 kW) 2,0 litru četrcilindru benzīna motors apvienojumā ar 143 Zs elektromotoru, sasniedzot 367 Zs kopējo jaudu un 500 Nm griezes momentu jau pie 1250 apgriezieniem minūtē. 100 km/h automašīna sasniedz 5,7 sekundēs, bet maksimālais ātrums elektroniski ierobežots līdz 250 km/h.

Elektriskajā režīmā 55 TFSI e Quattro var sasniegt ātrumu līdz 135 km/h un nobraukt vairāk nekā 40 kilometrus. Standarta patēriņš, kas aprēķināts, izmantojot speciālo PHEV mērīšanas metodi, ir no 1,9 līdz 2,1 litram uz 100 kilometriem.

Litija jonu akumulators ir uzstādīts zem bagāžnieka grīdas tā, lai bagāžas nodalījumā nebūtu pakāpienu. Rezultātā maksimālā izmantojamā bagāžas telpa ar nolocītu sēdekli sasniedz 1235 litrus.

Pēc noklusējuma A7 PHEV sākas elektriskā režīmā. Ja ir aktivizēta MMI navigācijas maršruta vadība, elektronika kontrolē spēka piedziņu tā, lai maršruta pēdējais posms pa pilsētu tiktu izbraukts pēc iespējas videi draudzīgākā režīmā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti