Jaunais Audi Q3 iegūst 400 Zs stipru versiju (+ FOTO) 3

 
iAuto | 26.septembris 2019 14:07

Audi iepazīstinājis ar krosovera Q3 un Q3 Sportback jaudīgo RS modeli, kas savā jaunajā paaudzē sasniedz iespaidīgu 400 Zs jaudu.

No standarta Q3 un Q3 Sportback jaudīgās RS versijas atšķiras ar sportiskāku vizuālo noformējumu, ko raksturo melns radiatora režģis ar šūnveida rakstu, lielākas gaisa pieplūdes atveres, platākas riteņu arkas un jauns spoileris.

Jaunie Audi RS Q3 un RS Q3 Sportback aprīkoti ar ievērojami modernizētu 2,5 litru piecu cilindru motoru, kas ir par 26 kg vieglāks nekā iepriekšējais agregāts. Spēka agregāts, kas strādā kombinācijā ar septiņu pakāpju robotizēto divsajūgu pārnesumkārbu un pilnpiedziņu, attīsta 400 Zs (480 Nm), 100 km/h ļaujot sasniegt 4,5 sekundēs. Maksimālais ātrums tiek elektroniski ierobežots līdz 250 km stundā, taču par piemaksu ražotājs gatavs šo robežu pārbīdīt līdz 280 km/h.

Abi modeļi ieguvuši  balstiekārtu ar sporta iestatījumiem un par 10 mm samazinātu klīrensu, uzlabotu stūres vadību, kā arī sešu virzuļu bremzes priekšā ar 375 milimetru tērauda diskiem. Par papildu samaksu ir pieejami oglekļa šķiedras diski ar alumīnija bremžu skavām.

Eiropā jaunie Audi RS Q3 un RS Q3 Sportback pasūtīšanai kļūs pieejami oktobrī, bet pirmās automašīnas pircējus sasniegs 2019.gada beigās vai 2020.gada sākumā. Vācijā jaunā modeļa cenas sākas no atzīmes 63 500 eiro.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Pensionārs 040745 26.septembris 2019 21:04
2 3 Atbildēt

Nē nu ir ok, vismaz šito nenoraka ar dīzeli.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti