Tagad ar 406 Zs; Nissan modernizējis pikapu Titan (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 1.oktobris 2019 6:09

ASV prezentēts modernizētais Nissan Titan, kas kļuvis spēcīgāks, ieguvis uzlabotu tehnisko pildījumu un jaunus elektroniskos palīgus.

Modernizācijas gaitā japāņu pikaps ticis pie jauna tēla, ko kompānijas dizaineri dēvē par Powerful Warrior stilu. To raksturo masīva un taisna priekšpuse ar lielāku nekā iepriekš radiatora resti, kurai var būt trīs noformējuma veidi, kā arī jauni diožu lukturi ar bumeranga tipa dienasgaismām. Jauns izskats arī aizmugures lukturiem, bet salonā jau bāzes versijā būs jauns 7 collu informācijas displejs mērinstrumentu panelī, kā arī līdz 8 collām palielināts multimediju-izklaides sistēmas ekrāns. 9 collu ekrāns pieejams par piemaksu, tāpat kā panorāmas tipa jumts un bezvadu uzlāde viedtālrunim.

Motortelpā atrodas modernizēts 5,6 litru V8 dzinējs, kas agrāko 395 Zs vietā atīsta 406 Zs, bet līdz šim izmantoto 7-pakāpju automātisko pārnesumkārbu ražotājs aizstājis ar jauno AK9.

Standarta versijas aprīkojumā iekļauti astoņi gaisa spilveni (iepriekšējo sešu vietā), automātiskā avārijas bremzēšanas sistēma ar gājēju atpazīšanas funkciju, tuvo/tālo gaismu automātika, aklā zonas kontroles sistēma un elektroniskais palīgs, kas brīdina par izbraukšanu no savas joslas. Par piemaksu drošības palīgu kompleksu var uzlabot ar adaptīvo kruīzkontroli, 360 grādu kamerām un ceļazīmju atpazinēju.  

Tirgū modernizētais Titan nonāks 2020.gada sākumā. Eksperti domā, ka cena par standarta versiju ar aizmugures piedziņu varētu būt  aptuveni 35 000 dolāru, bet pilnībā „nopakots” pikaps var sasniegt arī 60 000 dolāru robežu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 5

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti