Amerikāņi piedāvā tricikla Vanderhall Carmel jaunāko versiju (+ FOTO)

 
iAuto | 7.oktobris 2019 5:21

Aizokeāna trīsriteņu tehnikas ražotājs Vanderhall Motors laidis klajā modeļa Carmel modernizēto variantu, kas savā pieejamākajā variantā maksās nepilnus 35 000 dolāru.

Carmel tricikls tiek piedāvāts trīs versijās. Bāzes modelis Blackjack ar 18 collu riteņu diskiem,  stūres pastiprinātāju, kruīzkontroli, stabilizācijas sistēmu, sēdekļu apsildi, audio, Bluetooth un matēti melnu interjera apdari maksās 34 950 dolāru (31 800 eiro).

Vidējā aprīkojuma versija Carmel ir 5000 dolāru (4550 eiro) dārgāka un komplektēta ar 19 collu riteņiem, diožu optiku, lielāka izmēra vējstiklu un Tex sintētiskā materiāla salona apdari. Sākot ar šo aprīkojuma variantu pircējam pieejami divi virsbūves toņi, turklāt tricikla aprīkojumu var uzlabot ar stūri, kurai ir ātrumu pārslēgšanas lāpstiņas.

Topversija Carmel GT maksās 43 950 dolāru (40 000 eiro). Šajā gadījumā tricikls aprīkots ar sportiski zemu vējstiklu, saulessargiem, ādas salonu un mirdzošiem, oriģināla dizaina desmitspieķu 19 collu riteņu diskiem. Komplektā arī pulēta izplūdes sistēma ar 76 mm izvadiem.

Visu Carmel triciklu pamatā alumīnija monokoks, priekšējo riteņu piedziņa, 1,5 litru GM motors, kas attīsta 203 Zs (275 Nm) un 6AK. 100 km/h 723 kg smagais transportlīdzeklis sasniedz 4,5 sekundēs – ātrāk nekā Ford Mustang ar 2,3 un 5,0 litru dzinējiem.

Kompānijas piedāvājumā ir arī citi trīsriteņu modeļi. Cenu ziņā pieejamākais Venice Blackjack maksā 24 950 dolāru (22 720 eiro).

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti