Šoreiz Nissan GT-R un Corvette - Dubaijas ātrā palīdzība saņem kārtējos varenauto

 

Foto: Ekrānbilde no Instagram.com/zulekhahospitals

iAuto | 9.oktobris 2019 6:40

Dubaijas (AAE) ātrās palīdzības dienests saņēmis divus varenauto: Nissan GT-R un Chevrolet Corvette C7. Pilsētas vadība uzskata, ka mediķiem tas palīdzēs ātrāk nokļūt pie cietušā.

Jaudīgās sporta automašīnas Nissan GT-R un Chevrolet Corvette C7, kā arī apvidus auto Range Rover ir trīs kārtējie jaunie un nebūt ne lētie automobiļi, kas papildina Dubaijas ātrās palīdzības autoparku. Dubai Corporation for Ambulance Services (DCAS) vadītājs Halifs Bin Drai uzskata, ka jaunie spēkrati palīdzēs saīsināt neatliekamās palīdzības ierašanās laiku pie pacienta no astoņām līdz četrām minūtēm.

Neskaitot nule iegādātos automobiļus, DCAS rīcībā ir astoņi jaudīgi un speciāli aprīkoti transportlīdzekļi, kurus izmanto  gadījumos, kad līdz notikuma vietā jāierodas visīsākajā laikā.

Tiek plānots, ka superauto mediķu brigādes negadījuma vietā ieradīsies ātrāk par galvenajiem spēkiem un cietušajiem sniegs pirmo palīdzību. Supermobilās komandas varētu dežurēt arī masu pasākumu norises vietās, piemēram, kāda liela sporta pasākumu laikā.

Dubaijas mediķi par atbalstu nesūdzas, tāpat kā šīs pilsētas policisti, kas patrulēšanai var izmantot veselu plejādi eksotisku superauto, tajā skaitā Aston Martin One-77, Bugatti Veyron, Ferrari LaFerrari, Porsche 918 Spyder un  Lykan HyperSport.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti