Patentēts jaunās Ņiva salons (+ FOTO) 1

 

Foto: Ekrānbilde no krievu medijiem

iAuto | 8.novembris 2019 15:25

Krievijas Rospatent birojā iesniegti attēli, kas iegūti no kāda AvtoVAZ jaunuma. Autobūves pazinēji apgalvo, ka tie ir jaunās Lada 4x4 attēli.

Dokumentā norādīts, ka attēlus izstrādājuši 13 dizaineri, ieskaitot AvtoVAZ galveno dizaineri Stīvu Matinu. Komanda uzzīmējusi salonu ar klasisku izkārtojumu: diviem ekrāniem, no kuriem viens paredzēts mērinstrumentiem, bet otrs ataino multivides sistēmas informāciju.

Attēlos redzams nedaudz pret vadītāju pagriezts priekšējais panelis, plašs salons un aizmugures sēdeklis ar diviem galvas balstiem.

Tieši tāds salons bija arī 2018.gada konceptam 4x4 Vision, ko ražotājs parādīja Maskavas autoizstādē. Toreiz AvtoVAZ bija atvedis automobili ar 21 collu riteņiem, panorāmas jumtu un Vesta un XRay stilā noformētu priekšdaļu.

Agrāk tika ziņots, ka Lada 4x4 2022. gadā nomainīs paaudzi un pārcelsies uz jauno Renault-Nissan alianses platformu. Vispirms gan ražotājs apsolījis modeļa feislitu, kura rezultātā Lada 4x4 iegūs jaunu apsildes sistēmu, roku balstu un durvju paneļus, kas sagatavoti audio sistēmas iebūvēšanai, kopumā kļūstot ērtāka un komfortablāka ekspluatācijā.

2018.gada prototips 4x4 Vision

2018.gada prototips 4x4 Vision

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
topinamburs 9.novembris 2019 12:11
3 0 Atbildēt

Nākotnē gaidāmas ziņas par gāzes pedāļa jauno dizainu. PS: jaunā Ņiva būs vecā Duster jaunā papīrītī

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 7

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti