Prezentēts īpaši greznais un dārgais Maybach krosovers (+ FOTO) 13

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 22.novembris 2019 5:41

Mercedes-Benz iepazīstinājis ar Maybach GLS – īpaši greznu un dārgu krosoveru, kas kļūst par pirmo šāda veida modeli prestižās Maybach markas piedāvājumā.

No parastā Mercedes GLS krosovers Mercedes-Maybach GLS 600 atšķiras ar milzīgo hromēto radiator resti, īpašiem 22 collu riteņiem, divkrāsu virsbūvi, kas pieejama astoņos dažādos krāsu salikumos un tikai šim modelim izstrādātiem alumīnija kāpšļiem (tumsā izgaismojas), kas izbīdās sekundes laikā un var izturēt 200 kg svaru.

5,21 m garo vācu krosoveru varēs pasūtīt piecvietīgā versijā vai konfigurācijā ar četrām sēdvietām un diviem atsevišķiem sēdekļiem aizmugurē. Visiem sēdekļiem būs elektriskās regulācijas un masāžas funkcija ar „ripojošo akmeņu” efektu.  Pasažieru rīcībā arī četru zonu klimatkontrole, skārienjutīgās planšetes un panorāmas jumts. Četrvietīgo variantu par papildmaksu var aprīkot ar ledusskapi šampanietim un īpašu nodalījumu sudraba vīna glāzēm, kuras var izvēlēties uzņēmuma katalogā. Automobilim izstrādāts speciāls aromāts, kas apvieno “Osmanthus” auga (pieder olīvkokiem), pikantas tējas un augstvērtīgas ādas smaržu.

Mercedes-Maybach GLS 600 tiek komplektēts ar modernizētu četrlitru divturbīnu V8 motoru, kas attīsta 558 Zs (730 Nm) un darbojas kombinācijā ar deviņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Paātrinājumā palīdzēs EQ Boost tehnoloģiju ar 48Velektrisko sistēmu un starterģeneratoru, kas garantē papildu 22 Zs un 250 Nm. 100 km/h automašīna var sasniegt 4,9 sekundēs, bet maksimālais ātrums elektroniski ierobežots līdz 250 km/h.

Mercedes-Maybach GLS 600 bāzes komplekts ietver pneimatisko balstiekārtu ar adaptīvajiem amortizatoriem un aktīvo kruīza kontroli. Par papildu samaksu automašīnu var aprīkot ar patentētu hidropneimatisko balstiekārtu E-Active Body Control, kas darbojas, pateicoties iebūvētajai 48 voltu elektrosistēmai. Šī tehnoloģija skenē brauktuvi, pielāgojot optimālus amortizatoru un atsperu stingrības iestatījumus atkarībā no ceļa seguma, pretojas virsbūves sasverēm visos virzienos un nodrošina vēl neredzētu komfortu automašīnas pasažieriem.

Mercedes-Maybach GLS 600 tirgū nonāks 2020. gada otrajā pusē. Par vācu krosovera galvenajiem konkurentiem kļūs Bentley Bentayga un Rolls-Royce Cullinan.

 

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Antons 22.novembris 2019 8:59
9 5 Atbildēt

Audi 80 ir pilnīgs s... Nez kāpēc LV tas ir tautas vāģis.

darklight 22.novembris 2019 15:39
7 2 Atbildēt

Šito es laikam nepirkšu, būs bail Purčikā pie mājas atstāt.

LMT 22.novembris 2019 11:40
5 1 Atbildēt

Glīts BMW!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Vācijā uziet pamestu Lada un Kia autosalonu (+ VIDEO) 1

Youtube kanāla Forgotten Buildings autori ierodas Vācijā, lai uzfilmētu materiālu par autosalonu, kas sākotnēji nodarbojies ar Lada, bet vēlāk – ar Kia automobiļu pārdošanu. Lasīt vairāk

 

Latvijas munīcijas ražotne darbu daļēji varētu sākt līdz gada beigām (+ VIDEO) 3

Latvija ir vienīgā no Baltijas valstīm, kas ieguvusi finansējumu no Eiropas Komisijas fonda munīcijas ražošanas atbalstam. Kamēr līgumi vēl nav parakstīti, Aizsardzības ministrijā par summām un termiņiem izsakās piesardzīgi. Tomēr aizsardzības ministrs cer, ka rūpnīca sāks darbu jau šā gada beigās. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti