306 Zs MINI John Cooper Works GP tikai ar „automātu” (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 25.novembris 2019 5:29

Jaudīgākais un ātrākais Mini modelis būs pieejams tikai variantā, kur motors apvienots ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Mini atklājis informāciju par jauno modeli John Cooper Works GP, kas kļūs par ātrāko un jaudīgāko piedāvājumu par kulta auto uzskatītā britu hečbeka versiju izvēlē.

Sportiskais modelis aprīkots ar divu litru četrcilindru turbo motoru no BMW X2 M35i. Šis agregāts attīsta 306 Zs jaudu un strādā vienīgi kombinācijā ar 8AK. Briti atzīst, ka viņiem nav mehāniskās pārnesumkārbas, kas varētu izturēt vācu motora jaudu un jaunas transmisijas izstrādāšana neatmaksātos tikai 3000 eksemplāru liela projekta ietvaros.

Ražotājs norādījis, ka vidējais degvielas patēriņš ir 7,3 litri uz 100 km, bet 100 km/h hečbeks spēj sasniegt 5,2 sekundēs.

Zināms, ka Losandželosas autoizstādē savu pirmizrādi piedzīvojušā MINI John Cooper Works GP cena Vācijas tirgū būs 45 000 eiro. Piegādes sola 2020.gada martā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 2

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti