Modernizēto Lada 4x4 nobildē rūpnīcā (+ FOTO) 32

 

Foto: Ekrānbilde no Motor.ru

iAuto | 25.novembris 2019 17:10

Krievu mediji publicējuši pirmos modernizētās Lada 4x4 attēlus, kas iegūti kompānijas Volgas autorūpnīcā.

AvtoVAZ gatavojas modernizētās Lada 4x4 ražošanai. Šo modeli, ko atpazīs pēc nosaukuma Lada 4x4 FL (facelift), uz konveijera liks novembra beigās, bet pagaidām globālajā tīmeklī publicēti jauni attēli, kas uzņemti ražotāja rūpnīcā.

Jau agrāk bija zināms, ka neskaitot jauno buferi ar integrētiem miglas lukturiem, apvidus auto ārējais izskats tikpat kā nemainīsies.

Iekšpusē gan pārmaiņu vairāk, tostarp jauns salona filtrs, efektīvāka apsildes sistēma, roku balsts un jauna durvju apdare, kas pielāgota skaļruņu uzstādīšanai. Salonā arī jauna viduskonsole ar spīdīgu virsmu, savādāks mērinstrumentu panelis, cits stūres rats, nedaudz modernizēti sēdekļi un aizmugurējais dīvāns ar trim galvas balstiem.

Motortelpā joprojām tiek uzstādīts tas pats 1,7 litru benzīna motors, kas attīsta 83 Zs jaudu un darbojas komplektā ar piecu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu.

 

 

 
32 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Zirgs 26.novembris 2019 8:15
28 7 Atbildēt

Ej tu nost, cik moderni!

manerheims 26.novembris 2019 9:53
16 6 Atbildēt

Šaušalīgi, labāk nevajadzēja uzlabot, būtu vismaz retro stila pieskaņa. Šobrīd izskatās kā ... grūti atrast vārdus.

Kanibaals 26.novembris 2019 8:31
12 11 Atbildēt

Jebatj, jebatj...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Divi džigiti ar ZILiem nesadala ceļu; liktenis žēlo (+ VIDEO) 1

Divi kirgīzu džigiti ar padomjlaiku ZIL kraviniekiem nesadala ceļu un viens no kraviniekiem ietriecas brauktuves atdalošajās barjerās. No šī ZIL priekšpuses maz kas paliek pāri, taču trieciens šoferi izmet uz ielas un viņš paliek šķietami neskarts. Lasīt vairāk

 

80 500 eiro - elektriskais Cadillac jau Eiropā (+ FOTO) 7

Pilnībā elektriskais Cadillac Lyriq sper pirmos soļus Eiropā. Automašīna jau pieejama dažos tirgos, tostarp Vācijā, kur tās cena būs vismaz 80 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pilots, kurš uz Tallinas šosejas veica avārijas nosēšanos, ir pieredzējis instruktors (+ VIDEO) 12

Sestdien uz Tallinas šosejas avārijas nosēšanos veica privātā lidmašīna. Tās pilots ārkārtas situācijā rīkojies pareizi. Lasīt vairāk

 

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī 7

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti