3 miljoni un 20 eksemplāri - Bugatti piesaka Noire Limited Edition (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 2.decembris 2019 13:53

Bugatti nodemonstrējis kārtējo varenauto Chiron ierobežotā skaita versiju. Šoreiz tās nosaukums - Noire Limited Edition, bet plānoto eksemplāru skaits – 20 vienības.

2019.gada martā debitēja ekskluzīvais Bugatti La Voiture Noire – mūsdienu interpretācija par vēsturisko Type 57 SC Atlantic. Piķa melnās krāsas automobilis tika izgatavots vienā eksemplārā un pārdots par 11,4 miljoniem eiro.

Hiperauto izraisīja tādu ažiotāžu potenciālo pircēju vidū, ka Bugatti nolēma izgatavot vēl vienu melno Chiron spevcersiju. Tā nodēvēta par Noire Limited Edition un tiks piedāvāta divos variantos: Noire Elegance un Noire Sportive.

Chiron Noire Elegance izceļas ar oglekļa šķiedras virsbūves paneļiem, kas pārklāti ar caurspīdīgu, mirdzošu laku. Bugatti emblēma radiatora restes augšpusē izgatavota no sudraba, bet gaisa ieplūdes atveres korpusa sānos dekorētas ar pulētu alumīniju. Jaunie Caractere riteņu diski tika izstrādāti speciāli šim modelim, bet melnā krāsa izmantota pat bremžu skavām, tāpat kā interjeram ar Noire (melns) uzrakstiem, kas grezno automašīnas sliekšņus, viduskonsoli un sēdekļu galvas atbalstus.

Chiron Noire Sportive virsbūve ir matēta, bet melnas šajā gadījumā ir pat tās detaļas, kur Noire Elegance izmantoja alumīniju. Arī salons ir viscaur melns, ieskaitot plāksnītes ar modeļa uzrakstu.

Abi varianti tiek komplektēti ar astoņu litru 16 cilindru četru turbīnu motoru, kas attīsta 1500 Zs. Pavisam tiks izgatavoti 20 Melnās ierobežotās sērijas automobiļu. Ražošana sāksies rudenī, bet cena zināma jau tagad – trīs miljoni eiro.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti