Dartz Motors parāda brutālā apvidnieka Black Stallion salonu (+ FOTO) 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 18.decembris 2019 8:45

Latvijas kompānija Dartz Motorz publicējusi īsu video, kurā redzams apvidus auto Prombron Black Stallion salons. Automašīna izgatavota pēc čehu uzņēmuma Euphoria Trade pasūtījuma.

Novembrī Dartz Motorz mājaslapā tika publicēti attēli ar jauno modeli Prombron Black Stallion. Toreiz medijos parādījās informācija, ka drūmā paskata apvidus auto izgatavots, lai piedalītos kādas kinofilmas uzņemšanā, taču tagad krievu izdevums Motor.ru vēsta, ka automobili pasūtījusi čehu kompānija Euphoria Trade.

Dartz Prombron Black Stallion izgatavots uz amerikāņu Hummer H2 bāzes, bet virsbūvei izmantoti oglekļa šķiedras-kevlara kompozīta paneļi, kas pārklāti ar vairākiem matētas lakas slāņiem. Dartz ražojums izceļas ar Bomber Spirit „helikopteru sērijas” emblēmām, kas grezno motora pārsegu, riteņu diskus un degvielas tvertnes vāciņu. Tā ir tematika, kas veltīta Igoram Sikorskim, kurš 1913. gadā uzbūvēja četru dzinēju divplāksni C-21. Salona apdarei izmantota aligatora un dzeloņrajas āda, bet oranžais tonis aizgūts no pazīstamā modes nama Hermes.

Dartz Prombron Black Stallion motortelpā atrodas četrlitrīgs 558 Zs V8 motors ar divām turbīnām un Mercedes-Maybach GLS 600 EQ Boost Boost tehnoloģija ar 48Velektrisko sistēmu un starterģeneratoru dažu desmitu papildu zirgspēkiem.

Ražotājs norādījis, ka nākamgad tiks izgatavoti vēl trīs Prombron Black Stallion eksemplāri, turklāt pircējs var izvēlēties vai bāzes modelim izmantot amerikāņu Hummer vai kādu no vācu Mercedes-AMG modeļiem.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Valdis 18.decembris 2019 10:09
6 0 Atbildēt

Kur ta ir tas salons, vai tie divi atteli, kur redz tik fotografu ?

Pļurkt 18.decembris 2019 11:26
5 2 Atbildēt

Tam "fotogrāfam" smadzeņu vispār nav, ka bildē savus atspulgus auto stiklā!!

Skolā fiziku vajadzēja mācīties (vismaz kaut ko no optikas sadaļas)!

LMT 18.decembris 2019 11:14
3 1 Atbildēt

Jēzus, kas pa kropli!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti