Honda modernizē Civic Type R 5

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 22.janvāris 2020 6:28

2020. modeļu gadā Honda savu sportisko modeli Civic Type R sūta ar nelieliem uzlabojumiem, kas izpaužas galvenokārt niansēs.

Modernizācijas gaitā Civic Type R uzstādīti jauni, divdaļīgi bremžu diski, kas samazinās bremzēšanas ceļu, jauni amortizatori un stingrākas piekares bukses, kas uzlabos saķeri ar ceļu. Honda apgalvo, ka uzlabota stūres iekārtas atgriezeniskā saite, bet lielākie gaisa pievadi nodrošinās efektīvāku motora darbību.

Vizuālās pārmaiņas saistās ar jauno Boost Blue virsbūves krāsu, kas pieejama vienīgi Type R modifikācijai, savukārt salons iepriecinās ar jauno alkantara stūri un pārstrādāto ātrumpārslēgu, kas nodrošinās vēl īsākus gājienus un ātrāku pārslēgšanos.

Motortelpā joprojām divlitru četrcilindru turbo motors ar 320 Zs un 400 Nm. Jaunievedums ir aktīvā skaņas pārvaldes sistēma, kas rada atšķirīgu izplūdes sistēmas tembru atkarībā no izvēlētās programmas.

Modernizētā modeļa cenas vēl nav atklātas. Aktuālais Civic Type R Vācijā maksā 37 990 eiro.

 

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kanibaals 22.janvāris 2020 19:03
5 3 Atbildēt

Ar katru modeli cena skrien kosmosā gluži kā golfiem.

gunbox 23.janvāris 2020 9:44
3 2 Atbildēt

Vecais labais tas ir kas? Pobeda ar 3mm bleķi?

LMT 22.janvāris 2020 14:17
2 4 Atbildēt

Parasts plastmastnieks, sen jau nav kā vecais-labais!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti