Maserati izlaidīs 225 “dumpinieku” mašīnas 3

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 23.janvāris 2020 6:38

Itālijas auto ražotājs Maserati izlaidīs 225 Edizione Ribelle automašīnas, kas paredzētas Ziemeļamerikas tirgum.

Visas Edizione Ribelle mašīnas iegūs melnu Nero Ribelle Mica krāsas virsbūvi, Nerissimo melnā hroma dekoru paketi, melnus izplūdes sistēmas uzgaļus, sliekšņu uzlikas un 20 collu riteņu diskus.  

Ierobežotās sērijas mašīnu salonos būs apsildāmi un ventilējami sporta sēdekļi ar dekoratīvu nošuvumu, ar alkantaru apvilkti griesti, Maserati logotipi uz galvas balstiem, Harman Kardon audio sistēma, apsildāma stūre, automātiskie durvju aizvērēji.

Pavisam tiks izlaisti 250 dumpinieku auto: 100 Ghibli S Q4, 100 Levante S un 25 Quattroporte S Q4. Visu pamatā ir modifikācija GranSport.

Reizē ar šo modeli itāļi prezentējuši GT Sport paketi modeļiem Ghibli, Levante un Quattroporte. Šis piedāvājums ietver agresīvāku aerodinamisko komplektu, īpaša dizaina riteņus, krāsainas bremžu skavas un īpašus dekorus no oglekļa šķiedras un koka.

Foto: Ekrānbilde

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Procis 24.janvāris 2020 12:25
1 0 Atbildēt

Lielākā daļa auto var attīstīt 190km/h, kas tur īpašs?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 21

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti