"Renault" un „Le Coq Sportif" piedāvā "Sneacars": no automobiļu projektēšanas līdz apavu modelēšanai (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

Renault | 7.februāris 2020 12:12

2010. gada Parīzes autoizstādē “Renault” iepazīstināja ar “Groupe Renault” jaunā galvenā dizainera Lorensa van den Akera pirmo konceptautomobili — iespaidīgo elektrisko „Sport GT DeZir”.

Tieši “DeZir” ir iedvesmojis “Clio IV” izstrādi. Tā jaunās vizuālās identitātes siltais un jutekliskais veidols tika izmantots visā “Renault” klāstā.

AUTOMOBILIS — SPORTA APAVI

Līdzās savam konceptautomobilim Lorenss van den Akers stingri stāvēja uz kājām, kas apautas melnsarkanbaltos „Adidas” sporta apavos. Tas bija pieskaņots modelis, kas pieskaņots automobiļa krāsām. Šī atbilstība veido saikni starp cilvēku un viņa auto. Kopš tā laika katru konceptautomobili un katru jaunu sērijveida modeli papildināja sporta apavu pāris. Tas ir cienītāju gaidīts uzmanības apliecinājums un jaunrades papildu šķautne, kas ir kļuvusi par “Groupe Renault” galvenā dizainera atpazīstamības zīmi.

No pirmajiem „Adidas” līdz jaunākajiem „Le Coq Sportif” sporta apaviem, kas ir izgatavoti pēc individuāla pasūtījuma, pieskaņojoties jaunākās paaudzes “Captur” izlaišanai, kādi 20 modeļi ir ceļojuši pa pasauli un soļojuši pa autoizstāžu gaiteņiem, papildinot “R-Space”, “Frendzy”, “Twin’run”, “Initiale Paris”, “TreZor” un “EZ-ULTIMO”, kā arī “Twingo”, “Clio”, “Mégane”, “Scénic”, “Kadjar”, “Talisman” un “Espace”. Un katram ir savs stāsts.

UZZINĀT VISU

Caur Lorensa sporta apavu izlasi ir iespējams iepazīties ar šiem stāstiem pārgājienā pa modes un automobiļu pasauli. Simbolisma, jaunrades, individualizācijas un materiālu ziņā sporta apavu pāra izstrāde ietver līdzīgu paņēmienus kā automobiļu projektēšanā.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 8

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti