Kanādā sieviete ar Volvo 14 gados nobraukusi 1 miljonu kilometru 26

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 24.marts 2020 5:21

Volvo pastāstījis par kādu īpaši izturīgu V70 universālu un viņa īpašnieci, kas 14 gadu laikā nobraukusi 1 miljonu kilometru.

Īpašniece atklājusi, ka pilnīgi jauno universālu iegādājusies dīleru centrā 2006.gadā, lai kopā ar savu vīru izmantotu to labdarības organizācijas darbības nodrošināšanai. Lieliskais tehniskais stāvoklis izskaidrojams ar to, ka automašīna tika regulāri kopta un apkalpota servisā.

Volvo neieslīgst detaļās un nepaskaidro, kādi apkopes darbi tika veikti servisā, vien atzīmē, ka pagājušajā gadā īpašniece nopirkusi citu Volvo - universālu V60, bet veco automašīnu nolēmusi nepārdot un ekspluatē to joprojām.

Zviedru markas preses dienests uzsver, ka miljons kilometru robeža vienam automobilim ir nozīmīgs notikums arī kompānijas dzīvē, tādēļ universāla īpašniekiem tika pasniegtas dāvanas un suvenīri.

Par vēl iespaidīgāku sasniegumu februārī ziņoja Nissan – toreiz tika stāstīts par kādu amerikāni, kas vienu miljonu jūdžu bija nobraucis ar Nissan Frontier pikapu. Japāņu kompānija izrādījās dāsnāka, jo savam rekordistam pasniedza jauna šī modeļa pikapa atslēgas.  

 
26 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Slinkais 24.marts 2020 10:24
35 2 Atbildēt

izbrīnu tas rada tikai civilizētās valstīs, kur negroza odo. LV daudzi ir sasnieguši šos ciparus pat nezinot

felix65 24.marts 2020 7:53
11 9 Atbildēt

Kundzei uz vēdera redzama tālbraucēju kroka un lai apstiprinātu nobraukto kilometru daudzumu, viņa uzvilka apstieptu džemperīti.

Volvo 24.marts 2020 14:01
11 6 Atbildēt

Kāds pamanīja ka runā par jūdzēm, bet panelī ir kilometri!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 5

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti