Speciālā kapsulā 23 gadus uzglabātais 7.sērijas BMW pārdots par 120 050 eiro (+ FOTO)

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 1.aprīlis 2020 9:21

eBay izsole, kurā tika piedāvāts speciālā kapsulā 23 gadus uzglabāts 1997.gada 7.sērijas BMW, noslēgusies ar piedāvājumu 120 050 eiro.

Gluži jaunais 7.sērijas BMW no Polijas, kas speciālā kapsulā ar piespiedu gaisa ventilāciju tika uzglabāts 23 gadus, pārdots. Izsole noslēgusies vakar, 31.martā, un, kāds pircējs par šo automobili ar tikai 254 km nobraukumu samaksājis 120 050 eiro. 

Piedāvājumā bija norādīts, ka BMW nopirkts Vācijā no kādas 1927.gadā dzimušas sievietes un uzreiz pēc pirkuma iekonservēts. Pēc dokumentiem tam joprojām bija tikai viens īpašnieks.

Sedana motortelpā atrodas 4,4 litru 286 Zs (420 Nm) V8 benzīna motors, kas darbojas komplektā ar piecu pakāpju automātisko pārnesumkārbu un piedzen aizmugures riteņus. Automašīnas komplektācijā ietilpst elektriski regulējami  ādas sēdekļi, elektriski paceļami stikli, automātiskā klimatkontrole, parkošanās sensori, sēdekļu apsilde, ABS, stabilitātes kontrole un radio ar kasešu atskaņotāju.
 
Tajā pašā laikā Vācijā par nepilniem 130 000 eiro var iegādāties pilnīgu jaunu BMW 750i xDrive pilnpiedziņas sedanu ar 0 km nobraukumu, 530 Zs V8 motoru un 8 pakāpju automātisko pārnesumkārbu, ādas salonu, 4-zonu klimatkontroli, M-sporta paketi, apsildāmiem, ventilējamiem un masāžas funkciju apgādātiem sēdekļiem, BMW Live Cockpit Professional ciparu mērinstrumentiem, Harman/Kardon mūziku u.c. labumiem.    

 

Pilnīgu jaunu BMW 7.sērijas 750i xDrive sedanu ar 530 Zs V8 motoru var nopirkt par 129 364 eiro

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

B10, XTL, HVO – Vācijā no aprīļa jauni dīzeļdegvielas veidi; autovadītājiem jābūt apdomīgiem 6

No aprīļa Vācijas degvielas uzpildes stacijās kļūst pieejama dīzeļdegviela ar apzīmējumiem B10, XTL, HVO. Autovadītāju uzmanība tiek vērsta uz to, ka nebūt ne katrs auto ir piemērots darbināšanai ar jauno degvielu. Lasīt vairāk

 

Pēdējie 150 - BMW atvadās no manuālās pārnesumkārbas Japānā 12

BMW izstrādājis īpašo versiju M3 MT Final Edition, kas paredzēta Japānas tirgum un iezīmē atvadas no trīs pedāļu modeļiem. Lasīt vairāk

 

Kurzemes pašvaldības sūdzas par ceļu kvalitāti (+ VIDEO) 3

Slikto ceļu dēļ uzņēmēji zaudē savu naudu, bērni netiek uz skolu, iedzīvotāji lauž savas mašīnas – tāda ir Latvijas ceļu skarbā realitāte ne vienā vien pašvaldībā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti