Klientu interesēs - Kia ārkārtējās situācijas laikā pagarina garantiju 6

 

Ilustratīvs attēls Foto: iAuto.lv

Kia | 7.aprīlis 2020 14:29

Kia Motors Korporācija pagarina oriģinālo ražotāja garantijas termiņu visām automašīnām, kam tas būtu beidzies laikaposmā no 2020. gada 1.februāra līdz 30. aprīlim

“Kia solījums” pagarina garantijas termiņu Igaunijā, Latvijā un Lietuvā līdz 2020. gada  jūnija beigām ar mērķi palīdzēt klientiem, kas pandēmijas dēļ nevar apmeklēt autoservisus.   

Programma attiecas uz vairāk nekā 500 000 transporta līdzekļiem visā pasaulē

Kia Motors Korporācija paziņojusi par “Kia solījumu” – garantijas termiņa pagarināšanas  programmas izveidi. Kia solījums domāts, lai atbalstītu klientus visa pasaulē, kas COVID-19 pandēmijas dēļ iespējams nevar brīvi apmeklēt autoservisu un paredzētās garantijas apkopes.

Kia solījums darbojas 142 valstīs visā pasaulē un attiecas uz visiem Kia transporta līdzekļiem  ar oriģinālo ražotāja garantiju, kam termiņš beidzas starp šī gada 1. februāri un 30. aprīli. Programmas ietvaros visiem šiem transporta līdzekļiem garantija tiek pagarināta līdz 2020. gada 30. jūnijam. Programmā ietilpst visas Eiropas Savienības valstis un Eiropas Brīvā tirdzniecības zona, kur Kia nodrošina savu unikālo 7 gadu, 150 000 km garantijas piedāvājumu.

Kia Motors ir pārliecināti, ka vairāk nekā 500 000 klientiem visā pasaulē šis piedāvājums sniegs reālu ieguvumu.

Laikā, kad daudzas valstis un uzņēmumi veic dažādus piesardzības pasākumus, lai izvairītos no COVID-19 pandēmijas, Kia solījums plānots kā atbalsts klientiem, kas iespējams nevar nogādāt transporta līdzekli uz nepieciešamajām pārbaudēm valstī izsludināto ierobežojumu dēļ.

Sangdae Kim,  Kia Motors Korporācijas vecākais viceprezidents un Globālās klientu pieredzes nodaļas vadītājs komentē: “Pagarinot visaptverošo garantijas segumu, Kia Motors cer, ka  klientiem, kurus iespējams skārusi pandēmija, būs vismaz viena problēma mazāk, par ko uztraukties. Mūsu mērķis ir palīdzēt mazināt jebkādas bažas par transportlīdzekļa apkopi sociālās distancēšanās periodā.”

Kā prioritāti izvirzot  klientu, biznesa partneru un darbinieku drošību, veselību un labsajūtu, Kia Motors turpina rūpīgi uzraudzīt COVID-19 situācijas attīstību vietās, kur notiek Kia darbība. Kompānija, sadarbojoties ar valstu un vietējām autoritātēm, kā arī ievērojot visus noteiktos standartus, nepārtraukti strādā, lai novērstu jebkādas  vīrusa izplatīšanās iespējas savos uzņēmumos.

 

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kanibaals 8.aprīlis 2020 8:21
2 0 Atbildēt

Zinu tādu pašu kam mainīja visus amortizatorus, bremžu diskus un bremžu suportu. Auto maz nodzīts. Un KIA to nevar atļauties, klientam tas nostājās uz 800eur. Vēl kaut kas tur tika mainīts, kas likās par ātru salīdzinoši jaunam auto.

Kanibaals 9.aprīlis 2020 8:17
1 0 Atbildēt

Ā atcerējos, cik izdegušus lukturu komplektus esi nomainījis un ko iesākt pēc garantijas? Lukturi jauni ir 500eur gabalā. Kia kvalitate.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti