Par Volgu ar krokodilādas apdari prasa 45 000 eiro (+ FOTO) 7

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 20.aprīlis 2020 18:51

Krievijas automobiļu pārdošanas portālā Auto.ru ievietots sludinājums, kurā tiek piedāvāta Volga-3111 ar krokodilādas apdari. Cena – 45 000 eiro.

Auto.ru piedāvājumā iekļauts sludinājums, kurā īpašnieks pārdod savu 2001.gadā ražoto Volga-3111. Tas ir unikāls automobilis, pirmkārt tādēļ, ka ar šādu indeksu tika saražotas vien 424 Volgas, otrkārt tādēļ, ka tas ir vienīgais šāda modeļa eksemplārs, kura salons izdarināts ar baltu krokodilādu, greznots ar ciedra koka paneļiem un aitādas grīdas paklājiņiem. Komplektācijā ietilpst rubīnkrāsas mērinstrumentu izgaismojums, 18 collu riteņu diski, Brembo bremzes un klasiskās Volga atribūts – hromētais briedis uz motora pārsega.

Motortelpā atrodas 136 Zs spēcīgs benzīna motors, kas darbojas kombinācijā ar piecpakāpju mehānisko pārnesumkārbu un aizmugures riteņu piedziņu.

Šo neparasto Volgu radījis Smirnova konstruktoru birojs, kas projektu nodēvējis par „Krokodilu mednieku”.

GAZ-3111 tika ražots no 1999. līdz 2004. gadam Gorkijas autorūpnīcā, turklāt montāža pārsvarā notika, izmantojot strādnieku roku darbu. Kopumā šajā laika posmā tika saražoti nedaudz vairāk par četriem simtiem automašīnu, kuras tirgū tā arī nekļuva pieprasītas – 3111 modelis maksāja apmēram miljonu rubļu, kas tam laikam bija ļoti augsta cena.

 

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
paradokss 20.aprīlis 2020 21:25
5 2 Atbildēt

krokodils ar krodilādas apdari karoč

Vernons 20.aprīlis 2020 19:50
3 1 Atbildēt

Izbraucot no krievijas konfiscēs krokodila ādas dēļ!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijā autobuss ar pasažieriem iegāžas upē; ir bojāgājušie (+ VIDEO) 7

Sanktpēterburgā nezināmu iemeslu dēļ pasažieru autobuss nobraucis no ceļa un iegāzies Moikas upē. Lasīt vairāk

 

Lietuvas muitnieki novērš divu "Tesla Cybertruck" izvešanu uz Baltkrieviju 9

Lietuvas muitnieki aizturējuši divus automobiļus "Tesla Cybertruck", jo ir aizdomas, ka šos pikapus ar elektrodzinēju bija paredzēts kontrabandas ceļā caur Baltkrieviju ievest Krievijā, tādējādi pārkāpjot Eiropas Savienības (ES) sankcijas. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG piedāvā 449 Zs jaudīgu kabrioletu (+ FOTO)

Mercedes-AMG pieteicis CLE 53 4-Matic+ kabrioletu, kas tirgū tiks laists 2024.gada otrajā pusē. Lasīt vairāk

 

Kā baltkrievu tālbraucējs Polijā 350 eiro sodu nopelnīja (+ VIDEO) 21

Baltkrievu "fūres" vadītājs, kurš krustojumā un uz gājēju pārejas apsteidz netrafarētu policijas automašīnu, tiek apturēts un saņem sodu PLN 1500 (350 EUR) apmērā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti