Volkswagen atsāk elektriskā ID.3 ražošanu 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 24.aprīlis 2020 14:05

Volkswagen iedarbinājis elektriskā hečbeka ID.3 ražošanas konveijeru Vācijas pilsētā Cvikavā. Ražošanas apjomi ir ievērojami samazināti.

Šo ceturtdien, 23.aprīlī, Volkswagen atsācis automobiļu ražošanu Cvikavas rūpnīcā. Pagaidām rūpnīca izgatavo 50 eksemplārus dienā, kas ir aptuveni trešdaļa no skaita, kāds tika saražots pirms koronavīrusa pandēmijas.

Cvikava ir pirmā Volkswagen ražotne Vācijā, kas atsāk darbu pirms pārtraukuma, kas ilgst no marta vidus. Kopš ceturtdienas strādā arī motoru rūpnīca Kemnicā, un arī šis uzņēmums jaudu palielinās pakāpeniski.

27.aprīlī atkal iekustēsies e-Golf konveijers Drēzdenes „Stikla manufaktūrā”, bet Cvikavas rūpnīca atsāks Golf Variant ražošanu.

Ražošana jau sākusies gandrīz visās Ķīnas Volkswagen rūpnīcās.   

Lai nodrošinātu ražošanas procesu Covid-19 pandēmijas izraisītās situācijas laikā Volkswagen vienojies par visaptverošu pasākumu paketi, kas paredz, tostarp īpašus attāluma un higiēnas ievērošanas noteikumus, pienākumu valkāt sejas maskas vietās, kur 1,5 metru attālums nav iespējams, īsākus dezinfekcijas intervālus, pilnīgu maiņu atdalīšanu un temperatūras mērīšanu pirms darba uzsākšanas katru dienu.

 

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
X 25.aprīlis 2020 18:23
2 0 Atbildēt

Tu pat gribēdams nevari viņu atļauties iegādāties, ko tu te muldi...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 4

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Briškens: Latvijā ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme 1

Latvijā biežākie smago ceļu satiksmes negadījumu veidi uz valsts ceļiem ir saistīti ar sadursmēm, tāpēc ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme, un tā noteikti saglabāsies kā prioritāte no Satiksmes ministrijas (SM) puses, ceturtdien ikgadējā Latvijas ceļu nozares konferencē sacīja satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P). Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 11

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Komisijā neatbalsta piedāvājumu liegt pārdot alkoholu degvielas uzpildes stacijās 25

Alkohola tirgošana degvielas uzpildes stacijās (DUS) arī turpmāk netiks ierobežota, šādu pozīciju otrdien atbalstīja Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas vairākums. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti