Škoda atsāk ražošanu trīs rūpnīcās (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

Škoda | 27.aprīlis 2020 10:32

ŠKODA AUTO atsāk ražošanu trijās rūpnīcās Čehijā 27. aprīlī

ŠKODA AUTO atsāk ražošanu savās Čehijas rūpnīcās 27. aprīlī. Lai nodrošinātu labāko iespējamo aizsardzību un novērstu darbinieku inficēšanos ar koronavīrusu, auto ražotājs ir apstiprinājis visaptverošu pasākumu plānu, kas tiks piemērots visās biznesa jomās. Vairāk nekā 80 individuālu piesardzības pasākumu, kas ir definēti kopā ar sociālo partneri “KOVO Union” ietver sevī gan specifiskus soļus, kas nodrošina darba spēka veselības saglabāšanas un organizatoriskus pasākumus, lai novērstu COVID-19 izplatību darba vietā.

ŠKODA AUTO vadītājs Bernhards Maiers (Bernhard Maier) informēja: “Ražošana trijās mūsu rūpnīcās Čehijā ir apturēta kopš 2020. gada 18. marta. Tas bija pareizs lēmums ieviest tik drastiskus pasākumus, lai parūpētos par visu mūsu darbinieku drošību. Tomēr tagad ir pienācis laiks vēlreiz skatīties nākotnē ar lielu optimismu. ŠKODA dīleru centri visa Eiropā pamazām tiek atkal atvērti, un veiksmīgi turpinot ražošanu, mēs arī speram nākamo svarīgo soli, lai atkal varētu piedāvāt mūsu automašīnas tirgos visa pasaulē. Vēlos pateikties visiem darbiniekiem, kuri ir smagi strādājuši pēdējo dažu dienu un nedēļu laikā, padarot ražošanas atsākšanu iespējamu. ŠKODA komanda ir apņēmības pilna un vēlas cik vien ātri iespējams atgriezties darbā.”

           

ŠKODA AUTO ir arī veikuši noteiktas izmaiņas ikdienas darba procedūrās, lai pasargātu darba spēku. To vidū ir, piemēram, darbinieku transportēšanas pielāgošana, kā arī rūpnīcas caurlaižu punktu, preču pieņemšanas zonu un ēdnīcu procedūru adaptēšana, kā arī darba laika ierakstīšanas veida izmaiņas.

Ir veikta arī virkne citu pasākumu, lai darbinieki varētu strādāt mazākās, fiksētās komandās. Instruktāžām jābūt cik vien iespējams īsām, kā arī jāparedz lielākas atpūtas telpas, lai personālam būtu mazākas kontakta iespējas, tādējādi līdz minimumam samazinot infekcijas izplatīšanas risku.

Ja tas ir iespējams, darbinieki strādā no mājām, bet vienlaikus birojā strādājošo cilvēku skaits ir samazināts, lai nodrošinātu drošu distanci starp tiem. Ir svarīgi, ka kolēģi viens pēc otra ietur pārtraukumus, vislabākajā iespējamajā veidā pasargājot savu veselību.

Šie piesardzības pasākumi tiks ieviesti uzreiz pēc ražošanas atjaunošanas, un tie tiks īstenoti trīs posmos. Līdz citiem turpmākajiem norādījumiem pirmajā posmā tiks pilnībā piemēroti visi piesardzības pasākumi. Otrajā posmā noteikti ierobežojumi tiks atcelti. Savukārt trešajā posmā būs iespējams turpināt atvieglot ierobežojošos pasākumus ilgākā laika posmā, nodrošinot, ka tas tiek veikts atbildīgi un drošā veidā. Kad to pieļaus apstākļi trešā posma beigās notiks atgriešanās pie normālas ikdienas darbības, kas nozīmēs, ka piemērotie ierobežojumi par ienākšanu rūpnīcas telpās, piemēram, apmeklētājiem, tiks atcelti.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti