UAZ „Buhanka” pārtop par ceļojumu māju (+ FOTO) 6

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 5.maijs 2020 10:51

Krievijas apvidus automobiļu ražotājs UAZ iepazīstinājis ar SGR saimes jauno modifikāciju, kas noderēs ceļotājiem skarbākos braukšanas apstākļos.

UAZ ieviesis piedāvājumā jaunu UAZ SGR („Buhanka”) modifikāciju, kas pārvērsta par ceļojumu māju. Jaunā modeļa pamatā ir modelis „Baikal”, kas papildināts ar armēta stiklplasta jumtu. Jumta sekcija ir paceļama, nodrošinot iekšpusē līdz 2m augstu telpu, kas ļauj pārvietoties pa to pilnā augumā. Augšējā līmenī izvietota 1950 - 1255 mm izmēra gulta, bet vēl vienu guļvietu var ierīkot zemāk, transformējot sēdekļus

Ceļojumu auto aprīkots ar plastikāta logiem, moskītu tīkliem un skapi, kā arī moduļu mēbeļu komplektu no viegla, taču izturīga materiāla. Par papildu maksu iespējams uzstādīt virtuves sekciju ar plīti, ledusskapi, izlietni un 20 litru ūdens tvertni.

Automašīna komplektēta ar pneimatisko piekari, kas ļauj mainīt klīrensu un pielāgot amortizatoru stingrību, BF Goodrich All Terrain riepām un ārpusē izvadītu motora gaisa ņemšanas pievadu

Tāpat kā standarta „Buhankai”, arī UAZ ceļojuma auto dzinējspēks ir 2,7 litru benzīna  motors, kas darbojas kombinācijā ar piecu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu un pilnpiedziņu.

 

 

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
EU 5.maijs 2020 10:54
8 2 Atbildēt

Šitais gan jau ka neatbilst vairs nekādiem mūsdienu drošības un ekoloģijas standartiem un braukt (nē sorry, kratīties) var tikai pa krievijas čuhņām.

Latvietis 6.maijs 2020 19:44
1 0 Atbildēt

Jauks buhājamais auto

nxfru 5.maijs 2020 15:41
1 0 Atbildēt

no vārda бухать))

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti