Volkswagen piesaka Arteon Shooting Brake un Gran Turismo 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 4.jūnijs 2020 11:01

Vācijas autobūves kompānija Volkswagen pieteikusi divus jaunus modeļus: modernizēto Arteon Gran Turismo liftbeku un šīs saimes universālu Shooting Brake. Abi pirmizrādi piedzīvos 24.jūnijā.

Pagaidām publicēts vien skiču zīmējums, kas sniedz priekštatu par gaidāmo jaunumu vizuālo tēlu, bet par tehnisko pusi informācijas nav sevišķi daudz – zināms vien, ka Volkswagen flagmanis iegūs jauno MIB3 multimediju iekārtu ar programmnodrošinājuma atjaunināšanas iespēju “pa gaisu”, kā arī otrā līmeņa autopilotu, kas darbosies līdz ātrumam 210 km/h, pārņemot savā ziņā automobiļa stūrēšanas, paātrināšanas un bremzēšanas procesus.

Eksperti pieļauj arī izmaiņas motoru klāstā, norādot uz iespējamo papildinājumu ar hibrīdiekārtu.

Interesanti, ka agrāk publicētie “spiegu attēli”, kas uzņemti FAW-Volkswagen rūpnīcā Ķīnā, liek domāt par vēl vienu Arteon atzaru – visādceļu modifikāciju, kas atšķiras ar plastikāta uzlikām pasargātiem sliekšņiem un riteņu arkām.  

Eiropas tirgū VW Arteon pārstāvēts kopš 2017.gada. Sagaidāms, ka drīzumā šī modeļa saimi papildinās jaudīgais modelis ar 330 Zs turbomotoru no Volkswagen Golf R.

Ja visas ziņas apstiprināsies, Arteon saimē būs GT liftbeks, Shooting Brake universāls, jaudīgais un visādceļu modelis.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Antons 4.jūnijs 2020 18:24
3 2 Atbildēt

Īsti nesaprotu konceptu - Passat ar citu virsbūvi, bet par lielāko cenu.

Hjhjhj 4.jūnijs 2020 17:19
1 0 Atbildēt

Shooting brake po ponjatijam jabut ar divam durvem

vw 5.jūnijs 2020 11:28
1 0 Atbildēt

Nu un ko tu tur nesaproti? Pasats ar citu virsbūvi? Negribi nemt pasātu ar dārgo virsbūvi, ņem pasātu ar lēto virsbūvi, kur problēma?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 4

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Škoda Kodiaq (+VIDEO) 2

No šīgada Škoda jaunumiem mūsu tirgum svarīgākais ir jaunais Kodiaq. TV Autoziņas devās uz Spāniju, lai tuvāk iepazītos ar lielākā Škodas krosovera otro izlaidumu. Lasīt vairāk

 

Audi Q6L e-tron – Ķīnā ražots, Ķīnas tirgum (+ FOTO) 1

Pekinas autoizstādē Vācijas autobūves uzņēmums Audi nodemonstrējis Audi Q6L e-tron – globāļā tirgus modeļa Q6 e-tron pagarināto modifikāciju, kas paredzēta Ķīnas tirgum. Lasīt vairāk

 

Ko dara šī tehnika? (+ VIDEO) 8

Kravas auto ar piekabi kaut ko vienmērīgi izkaisa uz ceļa. Vai varētu būt, ka šādi ātrā un vienkāršā veidā tiek atjaunots ceļa segums? Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti