Bentley atsauks 6000 Bentayga krosoveru

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 12.jūnijs 2020 10:29

Defekts degvielas padeves sistēmā liek atsaukt 6000 ekskluzīvo Bentayga krosoveru visā pasaulē.

Britu kompānija Bentley paziņojusi par atsaukumu sešiem tūkstošiem Bentayga krosoveru, kurus gaida servisos, lai novērstu iespējamo noplūdi degvielas padeves caurules savienotājā un tādejādi pasargātu to īpašniekus no potenciālajām briesmām, kas ļaunākajā gadījumā var beigties ar automašīnas aizdegšanos.

Zināms, ka ASV jāatsauc 1892 krosoveru, bet Eiropā paziņojums aizsūtīts 783 Bentayga īpašnieku. Servisos tiek gaidīti Bentley Bentayga ar astoņu cilindru benzīna motori, kas izlaisti laika posmā no 2018.gada janvāra līdz 2020.gada martam.

Iepriekš Bentley ziņoja par divdesmittūkstošā Bentayga eksemplāra izlaišanu, kas ļauj izdarīt secinājumu, ka atsaukumam pakļauta gandrīz trešdaļa no visiem saražotajiem Bentayga.

 Pašlaik tas ir vispieprasītākais zīmola modelis, kas veido 42% no britu zīmola ražošanas apjoma.

Bentayga modeļu saime ietver modifikācijas ar V8 un W12 motoriem, jaudīgo Bentayga Speed ​​un Bentayga Plug-In Hybrid hibrīdmodeli.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti