Problēmas ar jauno dīzeļdzinēju - Genesis aptur krosovera GV80 ražošanu 10

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 14.jūnijs 2020 11:12

Hyundai luksuss zīmols Genesis apturējis sava pirmā krosovera GV80 ražošanu un pārdošanu, kamēr netiks atrisinātas problēmas ar jauno SmartStream dīzeļdzinēju.

Šāds lēmums pieņemts pēc tam, kad vairāki pircēji sūdzējās par spēcīgu vibrāciju, kas bija novērota viņu ar dīzeļdzinēju aprīkotajiem krosoveriem.

Korejas uzņēmums uzsver, ka motora vibrācijas zemos apgriezienus neietekmē drošību un pieļauj, ka defekts ir saistīts ar oglekļa izmešu uzkrāšanos. Genesis oficiālie izplatītāji ir gatavi uzņemties uzkrāto kvēpu noņemšanu un sola, ka autoražotājs veiks papildu pārbaudes turbo dzinējam, lai precīzi noteiktu patieso problēmu cēloni.

Pēc oficiālajiem datiem, četros mēnešos Dienvidkorejā tika pārdoti apmēram astoņi tūkstoši ar dīzeļdzinēju aprīkoto GV80 krosoveru, bet vēl desmit tūkstoši šādu automobiļu ir pasūtīti.

Ar GV80 klientiem no citām valstīm problēmu nebūs, jo ASV un Ķīnā Korejas uzņēmums pārdod tikai benzīna versijas. Genesis apgalvo, ka problēmas ar dīzeļversiju neietekmēs krosovera 2,5 un 3,5 litru benzīna versiju ražošanu un piegādi klientiem.

Genesis GV80 vajadzēja debitēt šī gada Ženēvas autoizstādē, taču pasākums izpalika koronavīrusa pandēmijas dēļ.

GV80 plānots piedāvāt ne tikai minēto valstu tirgos, bet arī citur, ieskaitot Eiropas Savienību un Krieviju.

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
reku 14.jūnijs 2020 12:45
6 1 Atbildēt

"lai precīzi noteiktu patieso problēmu cēloni" cēlonis visiem jau ir zināms-tieksme pēc naudas iesmērējot sūdu.

Gm 15.jūnijs 2020 10:22
5 0 Atbildēt

Attiecās un kā vel! Tiklīdz jāsāk kaut kas sarežģītāks taisīt, tā uzreiz problēmas, visu pārējo jau ir saspēruši no vāciešiem...

Spark 16.jūnijs 2020 12:34
1 0 Atbildēt

Ā ja? Un cilvēks nevar nopirkt nesistu un atvest uz Latviju?

Sūdu tādēļ, ka kvalitātes standarti amīšiem ir zemi, paskaties kaut uz fordiem un cadiniem un ševijiem, pat sūda golfs ir kvalitatīvāk samontēts.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 21

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti