Nissan piesaka jauno X-Trail (+ FOTO) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 15.jūnijs 2020 5:51

Nissan publicējis divus jaunā X-Trail (ASV tirgū – Rogue) attēlus, atgādinot, ka ceturtās paaudzes modeļa prezentācija notiks šodien, 15.jūnijā.

 Jaunais modelis pamainījis radiatora restes izskatu, atdalījis no tās lukturus, kas vairs nebūs vienotā blokā ar dienasgaismām, bet agrākos taisnstūrveida miglas lukturus nomainījuši apaļas formas gaismekļi.

ASV tirgū jaunais modelis ieradīsies 2020.gada rudenī, kā galveno dzinēju piedāvājot 2,5 litru atmosfērisko motoru ar 2,5 litru tilpumu un 190 Zs jaudu no sedana Altima krājumiem.

Līdz Eiropai ceturtās paaudzes modelis nonāks 2021.gadā.

Latvijā Nissan X-Trail pašreizējās paaudzes modelis ir pieejams ar 1,7 litru dīzeļdzinēju vai 1,3 litru benzīna motoru. Cena – no 26 219 eiro.

 
Visi komentāri
 
Eko 15.jūnijs 2020 8:56
0 2 Atbildēt

Un hibrīds nebūs?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 33

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti