Citroen atgriež dzīvē C4; tagad tas ir krosovers, kas pieejams arī e-versijā (+ FOTO) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 17.jūnijs 2020 5:15

Citroen atgriež modeļu piedāvājumā C4, ko pārtrauca ražot pirms diviem gadiem. Tagad tas būs krosovers, kas pieejams ar benzīna un dīzeļa dzinējiem, kā arī elektriskās piedziņas versijā.

Franču kompānijas piedāvājumā tas tiek pasniegts kā jaunais C4 un aktuālā C4 Cactus pēctecis. Jaunais C4 izgatavots uz CMP platformas, ko izmanto arī Peugeot 208 un 2008, kā arī Opel Corsa un Mokka ražošanai.

Jaunajam C4 Citroen dizaineri izveidojuši sportiska krosovera formu ar kupejas tipa jumtu, šaurus un augstu novietotus dienasgaismas lukturus, melnas riteņu arku un sliekšņu uzlikas.

Jādomā, ka arī motoru piedāvājums tiks aizgūts no platformas brāļiem, kas nozīmē, ka pircējs var rēķināties ar 100 – 155 Zs benzīna motoriem un 1,5 litru dīzeļdzinēju, savukārt C4 elektriskajai modifikācijai, visticamāk, izmantos to pašu sistēmu, ko Opel un Peugeot elektromobiļiem – 136 Zs motoru un 50 kWh akumulatoru aptuveni 340 km gaitas rezervei.

C4 pirmizrāde nolikta uz 30.jūniju, bet pasūtīšanai tas kļūs pieejams 2020.gada beigās.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
gunbox 17.jūnijs 2020 10:10
4 0 Atbildēt

D 17.jūnijs 2020 12:20
2 0 Atbildēt

bet protama krosovers. Kā gan citādi lai pamato par trešdaļu lielāku cenu par visādi citādi nepraktisku auto salīdzinot ar parastu universāli, izņemot lielākus riteņus ?!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti