Amerikāņi gatavo trīsasu pikapu ar 1014 Zs jaudu (+ FOTO)

 

Foto: Ekrānbilde no Instagram.com/rezvanimotors/

iAuto | 19.jūnijs 2020 14:23

Aizokeāna uzņēmums Rezvani gatavo trīsasu pikapu Hercules 6x6, kas jaudīgākajā versijā iegūs 1014 Zs motoru. Plānota arī pikapa bruņu versija Military Edition.

Kalifornijā (ASV) bāzētais uzņēmums Rezvani, kas pazīstams kā īpaši jaudīgā apvidus automobiļa Tank autori, gatavo jaunu modeli Hercules 6x6. Tas būs trīsasu pikaps, kas izgatavots uz Jeep Wrangler JL bāzes un pieejams trīs jaudas versijās.

Bāzes versija būs aprīkota ar 3,6 litru V6 atmosfērisko motoru, kas attīsta 289 Zs un 352 Nm, spēcīgāko versiju aprīkos ar 6,4 litru V8 motoru, kas attīsta 507 Zs un 583 Nm, bet visjaudīgāko Herkulesu komplektēs ar 6,2 litru V8 turbomotoru, kas sasniedz 1014 Zs un 1180 Nm.

Par automašīnas vizuālo izskatu vēl grūti spriest, jo pirmais attēls ir pārāk tumšs, savukārt otrā redzami vien aizmugures riteņi ar rupja protektora riepām un piekari, kas nodrošina augstu klīrensu.

Interesanti, ka Hercules būs pieejams arī bruņām pasargātā versijā ar nosaukumu Militar Edition.

Saskaņā ar Rezvani kompānijas pārstāvju teikto Hercules 6x6 pirmizrādei vajadzētu notikt jau šovasar. Informāciju par cenu uzņēmums neatklāj, taču eksperti lēš, ka sešriteņu pikapa cena būs vismaz 300 000 dolāru.

Rezvani Tank

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti