PSA piesaka vēl vienu hibrīdmodeli - DS 7 Crossback E-Tense 225 1

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 21.jūnijs 2020 6:06

Francijas autobūves koncerna luksuss zīmols DS gatavo tirgum DS 7 Crossback E-Tense – sportiskā krosovera DS 7 Crossback otro versiju ar hibrīdpiedziņu.

DS 7 Crossback saimē jau ir modelis E-Tense 300 4x4 – ar benzīna motoru un diviem elektromotoriem apgādāts un 50 290 eiro vērts krosovers, taču tagad tam pievienosies cenu ziņā izdevīgāka izvēle.

Jaunais modelis DS 7 Crossback E-Tense ir aprīkots ar 180 Zs jaudīgu benzīna motoru un 110 Zs jaudīgu elektromotoru, kas par abiem rada Sport režīmā pieejamo maksimālo jaudu 225 Zs un 360 Nm. Elektriskā režīmā automašīna var sasniegt maksimāli 135 km/h un nobraukt līdz 55 km, bet degvielas patēriņš atkarībā no komplektācijas pēc WLTP cikla ir 1,4 līdz 1,6 litri uz 100 km.

Ražotājs neatklāj jaunā modeļa cenu un to, kad tas ieradīsies tirgū, taču norāda, ka akumulatora uzlādēšana ar 7,4 kW Wallbox iekārtu aizņems stundu un 45 minūtes. Plug-in hibrīda uzlādēšana iespējama arī pie parastā mājas elektrotīkla, taču tas prasīs krietni vairāk laika.   

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 23.jūnijs 2020 11:36
3 0 Atbildēt

nopirka opeli ar ševroleta ( Bolt EV = Opel Ampera - e) tehnoloģijām, bet mācēja uzražot tikai hibrīdu?

Ir divi iespējamie iemesli:

1) Varžēdājiem laikam akumulatorus neviens nepārdod pietiekošā daudzumā. Te jau vāciešiem knapi pietiek. Ķīnieši cik atsūta, ar tik jādzīvo.

2) inženieriem, kā īsteniem frančiem bija Ramadāns, un nebija laika kaut ko izgudrot.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti