Škoda piedāvājums ceļotājiem (+ FOTO) 23

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 23.jūnijs 2020 9:15

Škoda radījusi piederumu komplektu, kas iepriecinās ceļotājus. Tas piemērots ne tikai čehu markas krosoverim, bet arī ģimenes auto modeļiem.

Škoda konstruktoru izveidotais piedāvājums ietver telti, kas neaizņem daudz vietas, ir viegli un ātri uzstādāma un zibensātri nojaucama. 759 eiro vērtā telts ir pievienojama automobilim. Uzstādīšanu atvieglo tas, ka nav nepieciešami balsti, bet savu formu telts iegūst, izmantojot komplektam pievienoto gaisa pumpi.

Lielāka komforta cienītāji var piemaksāt 255 eiro un iegūt papildu moduli, ko galvenajai teltij var pievienot abās pusēs, savukārt investējot vēl 94 eiro ceļotāji tiks pie guļamkabīnes.

Galveno telti var novietot arī atsevišķi, lai atpūtnieki var vajadzības gadījumā netraucēti izmantot savu automobili.

Galveno telti, papildus moduli un guļamkabīni kopā ar aizsargfoliju var iegādāties pie Škoda dīlera arī vienā komplektā. Šajā gadījumā cena būs mazāka – par visu tikai 1049 eiro.

 
23 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 23.jūnijs 2020 10:57
16 5 Atbildēt

un vēl var iegādāties par 700 EUR guļammaisu un par 450 eur katliņu ugunskuram. Bet pērkot komplektā, telti, četrus guļammaisus un katliņu, sanāks tikai nieka - 4299 EUR.

Jeb na*ebalovka VW stilā.

doģik 23.jūnijs 2020 14:26
8 6 Atbildēt

ieej gandrs saitā un paskaties uz telšu cenām - 100 eiras, tāda pati par 200, cita tāda par 470, vēl cita - par 636, nezinātājam nav skaidrs kāpēc līdzīgas teltis maksā tik dažādi.

Tas, ka tev nevajag labu telti jo esi pieradis iztikt ar nobrauktu škodas dīzeli un kempingot avīzē ietītām pēdām, nenozīmē ka fricis vai čehs ir atdevuši pēdējo naudu par auto un naktī gulēs uz zaļā tūrisma paklājiņa zem plēves gabala.

xafvc 23.jūnijs 2020 15:57
6 1 Atbildēt

Nu bet protams, ka ieekonomē - pērkot škodu, nevis audi vai lexus. Un pārējo naudu izmanto lietām, kas dažiem ir svarīgākas par auto markas prestižu. Tūrisma aprīkojums, degviela, kempingu un nac. parku un prāmju biļetes automašīnai, utt.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti