AvtoVAZ testē Lada Largus luksuss modifikāciju 11

 

Foto: Ekrānbilde no Motor.ru

iAuto | 26.jūnijs 2020 10:45

Krievijas autobūves kompānija AvtoVAZ uzsākusi Lada Largus luksuss modifikācijas praktiskos testus. Attēls ar daļēju maskētu testu prototipu publicēts sociālā tīkla vk.com resursos.

2020.gada rudenī AvtoVAZ uzsāks Lada Largus modernizētās versijas tirdzniecību, bet kamēr vasara, tiek gatavota arī šī modeļa  luksuss modifikācija, kas no standarta Largus atšķiras ar lietajiem riteņu diskiem, sudrabkrāsas jumta sliedēm un melniem durvju aizsargmoldingiem. Zināms, ka automobilis aprīkots ar jaunu radio antenu un sānu atpakaļskata spoguļiem no Lada Vesta.

Citi pārveidojumi ir tādi paši kā jau pieminētajam Largus modernizētajam modelim: jauni priekšējie spārni, motora pārsegs un bamperis ar miglas lukturiem, priekšējie lukturi no jaunā Renault Logan un mērinstrumentu panelis kā Renault Duster.

Aprīkojuma sarakstā ir aizmugurējo sēdekļu apsilde, atpakaļskata kamera, priekšējie un aizmugurējie parkošanās sensori. Spēka agregāti palicis bez izmaiņām: 1,6 litru motors ar jaudu 87 vai 106 Zs kombinācijā ar mehānisko pārnesumkārbu.

 

 

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 26.jūnijs 2020 11:40
12 0 Atbildēt

Renault lētais brends ir Dacia. Bet Lada ir ūbrrlētais brends.

Jeb, - Lada largus prēmium, ir gandrīz tas pats kas Dacia Logan MCV.

Bet tā jau ir. Superdzeržavā vidējā alga ir mazāka kā Ķīnā vai Meksikā. Tāpēc arī auto atbilstoši.

www.nemeliem.lv/post/vai-krie...%BCa-ekonomika

LMT 26.jūnijs 2020 10:57
10 3 Atbildēt

Nabagiem patiks!

nopietni)) 26.jūnijs 2020 11:20
8 0 Atbildēt

Ļargus-luksus ar 87 vai 106Zs motoru un lietajiem (sic!) diskiem. Dodiet uzreiz divus!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti