Toyota: pārsvarā uz atsaukuma kampaņām reaģē jauno automobiļu īpašnieki 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Toyota | 2.jūlijs 2020 16:19

Toyota ir sākusi atsaukuma kampaņu ar mērķi rosināt Toyota automobiļu īpašniekus pārbaudīt, vai uz viņiem piederošo automobili attiecas atsaukums.

Šis paziņojums ir adresēts visiem Toyota automobiļu īpašniekiem neatkarīgi no transportlīdzekļa vecuma. Prakse rāda, ka apmēram 90% automobiļu īpašnieku, kuru spēkrats ir jaunāks par trim gadiem, reaģē uz atsaukuma kampaņām, bet atsaucība krasi samazinās, ja atsaukums attiecas uz vecākiem automobiļiem.

Eriks Kūss /Erik Kuus/, Toyota Baltic Pēcpārdošanas apkalpošanas dienesta vadītājs, stāsta, ka atsaukšana ir automobiļu nozarē pastāvoša standarta prakse, lai nodrošinātu, ka visi transportlīdzekļi, kas piedalās ceļu satiksmē, būtu vislabākajā tehniskajā stāvoklī. Toyota pastāvīgi pārrauga savu transportlīdzekļu stāvokli, un tas jādara arī Toyota īpašniekiem. Viņš norāda, ka ir milzīgs izaicinājums sasniegt un informēt to auto īpašniekus, kuru spēkrati ir vecāki par pieciem gadiem.

"Parasti Toyota pilnvarotais pārstāvis sazinās ar Toyota automobiļa īpašnieku, uz kuru attiecas konkrētais atsaukums. Tomēr automobilis savas dzīves cikla laikā var mainīt īpašniekus vairākas reizes, un dažreiz nav iespējams atrast jaunā īpašnieka kontaktinformāciju. Ceļu satiksmes drošības direkcijā (CSDD) ne vienmēr ir pareiza kontaktinformācija, lai sasniegtu konkrēto personu, kas brauc ar šo transportlīdzekli. Vēl viens izaicinājums ir ar automobiļiem, kuru īpašnieks vai tirgotājs ir pircis ārpus Baltijas. Šajā gadījumā Toyota nav piekļuves kontaktinformācijai. Tāpēc ir noderīgi, ka katrs Toyota īpašnieks pats pārbauda sava automobiļa VIN numuru," saka E. Kūss.

Kad automobilis tiek nodots lietošanai un piedalās ceļu satiksmē, var būt gadījumi, ka tiek saņemta informācija par kādu automobiļa komponenti, kas neatbilst mūsu augstajiem kvalitātes standartiem. Kad tiek saņemta šāda informācija, Toyota sāk atsaukuma kampaņu un aicina automobiļa īpašniekus pieteikties pārbaudei.

“Toyota uzņēmuma galvenā prioritāte ir mūsu klientu drošība. Lai sekmētu drošību uz ceļiem, mēs aicinām cilvēkus veltīt dažas minūtes tam, lai pārbaudītu, vai automobilis, ar kuru viņi brauc, ir vislabākajā darba kārtībā. Lai to izdarītu, tālāk norādītajā saitē vienkārši ierakstiet savas Toyota VIN numuru. Drošība ir svarīga mums visiem. Ja jūsu automobilis ir iekļauts atsaukuma sarakstā, aicinām rezervēt servisa laiku, lai veiktu pārbaudi, kas nodrošinās jūsu sirdsmieru. Lūdzu, ņemiet vērā, ka visi darbi klientam ir bez maksas,” saka E. Kūss.

Rūpējoties par ceļu satiksmes drošību, katrs Toyota īpašnieks var pārbaudīt sava transportlīdzekļa VIN numuru šajā saitē: www.toyota.lv/recall. Gadījumā, ja uz jūsu automobili attiecas atsaukums, īpašniekam jāsazinās ar Toyota pilnvaroto pārstāvi un jāvienojas par pārbaudes laiku. Visi darbi tiks veikti bez maksas un neatkarīgi no automobiļa vecuma.

 

 
Visi komentāri
 
anoagask 2.jūlijs 2020 16:33
0 0 Atbildēt

VAG dīzeļu emisijas skandāla atsaukumam bija tāds blakusefektiņš kā EGR problēmas un jaudas zudums. Tāpēc arī nebiju atsaucīgs uz atsaukumu

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Hyundai ST1 – komerctransports mazajiem uzņēmējiem

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai izstrādājis minivenam Staria līdzīgu daudzfunkcionālu furgoniņu "Service Typ 1", ko varēs izmantot dažādu kravu transportēšanai. Lasīt vairāk

 

Šī auto cena patīkami pārsteidz! Bet vai tas ir vienīgais...? (+VIDEO) 3

Mūsu rīcībā ir kāds līdz šim Latvijā vēl neredzēts auto. To izmēģināt aicināsim mūsu uzticamo draugu, radio dīdžeju un kvēlu autoceļotāju Egonu Reiteru. Lai maksimāli koncentrētos uz šī auto tehniskajiem dotumiem un gaitas komfortu, Egonu automobilī mēs iesēdināsim ar aizsietām acīm un līdz pat brauciena beigām neatklāsim viņam šī auto nosaukumu. Lasīt vairāk

 

Satiksmes autobusa un vieglās automašīnas sadursme Rīgā (+ FOTO) 25

Rīgā, Zolitūdē, Gramzdas un 15.līnijas krustojumā šodien, 15. martā, notikusi sadursme starp satiksmes autobusu un vieglo automašīnu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti