Rūsa un ar plastilīnu piestiprināts elektrības kabelis - blogeri pārbauda pilnīgi jauna UAZ kvalitāti (+ VIDEO) 29

 
iAuto | 24.jūlijs 2020 5:05

Blogeri pārbaudījuši modernizētā UAZ Patriot apvidus auto ražošanas kvalitāti pilnīgi jauno apvidus auto pilnībā izjaucot.

Youtube kanālā „Klubnij serviss” publicēts video, kurā blogeris pārbauda pilnīgi jauna UAZ Patriot ražošanas kvalitāti. Ši nolūkam Patriot, kas no rūpnīcas tika piegādāts maksimāli bagātākajā komplektācijā par 1 370 000 rubļu (15 000 eiro), tika pilnībā izjaukts, atdalot šasiju un izņemot salonu.

Blogeris secināja, ka salīdzinājumā ar modeli, ko Uļjanovskas rūpnīca ražoja pirms modernizācijas, jaunā Patriot kvalitāte ir uzlabojusies: pieaudzis metināšanas punktu skaits, bagāžniekā nebija korozijas, bet bagāžas nodalījuma durvis ir aprīkotas ar pastiprinātām eņģēm, kas neļauj tām nosēsties.

Turpinot pārbaudi, blogeris atklāja kabeli, kas stiepās uz aizmugurējo lukturi un pie automašīnas korpusa bija piestiprināts ar plastilīna gabalu. Tika konstatēts, ka uz jumta un grīdas nav pietiekami biezas vibroizolācijas materiālu kārtas, bet nepatīkamākie atklājumi bija rūsa, kas neraugoties uz rūpnīcas pretkorozijas apstrādi bija redzama kā uz rāmja un virsbūves elementiem, tā arī uz metināšanas šuvēm. Vēl nopietnāks rūsas perēklis tika atklāts bagāžas durvju valcējumā un labās puses pasažiera durvju atverē.  

 UAZ Patriot ir aprīkots ar 2,7 litru benzīna motoru, kas attīsta 150 zirgspēku jaudu. Spēka agregāts darbojas tandēmā ar sešu ātrumu automātisko pārnesumkārbu.

 
29 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
uhu 24.jūlijs 2020 10:26
16 0 Atbildēt

Var saprast onkas, kas turpina kopt savus žikus, kas pirkti 80to sākumā - gadu jau daudz, pēdējais auto, brauc tikai pa vasaru uz dāču, ko tur daudz mainīt. Bet pirkt Krievijas autoproma ražojumu tagad, kad kalendārā ir 2020...ok, varbūt dubļu malēji, kam galvā skrūves vaļīgas no bezceļiem, grib iegrūst lielu naudu krievu bobikā lai salīdzinātu to ar japāņu bobiku, bet ikdienai - nu tas nav riktīgi.

nuja.... 24.jūlijs 2020 9:12
12 6 Atbildēt

kā viņi paši tur saka, iz govna i palok

Nesen uz ielas redzēju svaiga skata Ladu ar LV numuriem, tātad, nevis ekskursants kam būtu saprotami, bet vietējais ir sagājis sviestā.

tas gan 24.jūlijs 2020 10:07
7 3 Atbildēt

tādu paliek arvien mazāk - man kaimiņš (70) kādreiz teica: ņekogda na inomarku ņeperesjadu, tak paskatījies, ka citi brauc, kamēr viņš ar atslēgām pa garāžu dzīvo, pārdeva savu VAZ un LuAZ, nopirka "bočku" (Audi 80) un tagad bēdu nezin. Viņa brālis (tagad 80) paņēma Lada Kalina pirmo paaudzi, vijezžajet redko, tomēr autiņš kalpo

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti