Krištianu Ronaldu iegādājies gandrīz 10 miljonus vērto Bugatti Centodieci (+ FOTO) 12

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto.lv | 5.augusts 2020 14:18

Portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu kļūs par gandrīz 10 miljonus eiro vērtā hiperauto Bugatti Centodieci īpašnieku, vēsta vācu izdevums Autobild, atsaucoties uz informāciju, kas iegūta no Itālijas medijiem.

Portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu, kas tagad pārstāv Milānas Juventus krāsas, kļūs par vienu no tikai desmit eksemplāros izgatavot paredzētā Bugatti Centodieci īpašnieku.

Bugatti Centodieci (tulkojumā no itāļu valodas 110), kas izgatavots uz Chiron bāzes, taču apveltīts ar pilnībā jaunu virsbūvi, kas veidota pēc klasiskā modeļa EB110 SS motīviem. Līdzību ar 90.gadu modeli var saskatīt mazākajā nekā Chiron pakavveida radiatora režģī, bufera gaisa pievadu formā un piecās apaļajās ventilācijas atverēs, kas izveidotas uzreiz aiz sānu stikliem. Aizmugure zīmīga ar trīsdimensiju lukturiem visā platumā un četrām izplūdes sistēmas caurulēm, kas pa pāriem novietotas viena virs otras.

Centodieci sver 1975 kg, kas ir par 20 kg mazāk nekā Chiron, bet 8 litru W16 motors attīsta 1600 Zs – par 100 Zs vairāk. 100 km/h simtdesmitais sasniedz 2,4 sekundēs, 200 km/h – 6,1, bet 300 km/h – 13,1 sekundē. Maksimālais ātrums tiek elektroniski ierobežots pie atzīmes 380 km/h – tāpat kā modelim Divo.

Mediji vēsta, ka Ronaldu savu nu jau trešo Bugatti modeli saņems 2021.gadā. Futbolista kolekcijā ir arī 1200 Zs jaudīgais Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse un 1500 Zs jaudīgais Bugatti Chiron ar CR7 (Krištianu iesauka, ko veido futbolista iniciāļi un spēlētāja numurs) logotipiem.

 
12 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
CR7 5.augusts 2020 14:56
5 3 Atbildēt

nebrauks nemaz, bet pēc 5 gadiem pārdos par 13 miljoniem

Tedis 5.augusts 2020 15:03
2 1 Atbildēt

"Portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu, kas tagad pārstāv Milānas Juventus krāsas, kļūs par vienu no tikai desmit eksemplāros izgatavot paredzētajiem Bugatti Centodieci eksemplāriem"

Šis ir robots, kuru tagad par Bugatti pārbūvēs?

Vernons 5.augusts 2020 21:15
2 1 Atbildēt

Ronaldu ir no Madeiras! Lidosta jau tagad ir viņa vārdā nosaukta. Arī Madeirai viņš naudu nav žēlojis!

Jutūbē iesaku apskatīt Madeiru. Madeira drive, Madeira floods, u.t.t. Madeiras lidosta viena no bīstamākām pasaulē!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti