Audi prezentējis jauno S3 (+ FOTO) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 11.augusts 2020 18:59

Vācijas autobūves kompānija Audi iepazīstinājusi ar jaudīgo A3 S3 Sportback un S3 Sedan, kas markas dīlercentros ieradīsies 2020.gada oktobrī.

Jaudīgo hečbeku un sedanu var atpazīt pēc sešstūrainās Singleframe radiatora restes, kam raksturīgs šūnveida musturs, lielākām gaisa atverēm priekšējā bamperī, izteikta difuzora un četriem izplūdes sistēmas izvadiem. Priekšējos lukturos tagad 15 pikseļu diožu dienasgaismas, kam atpazīstamību garantē 10 pikseļu stari, kas veido divas vertikālas līnijas. Matrix LED gaismas pieejamas par papildmaksu.  

Salīdzinot ar iepriekšējo paaudzi, jaunais S3 pieaudzis izmēros. Sportback modifikācija ir kļuvusi par trim centimetriem garāka, savukārt sedans pielicis četrus centimetrus. Jau bāzes versijā abi modeļi ir aprīkoti ar inteliģento sporta balstiekārtu, kas automašīnu klīrensu samazina par 15 milimetriem. Riepas iemontētas 18 collu diskos, bet 19 collu formāts iekļauts papildaprīkojuma sarakstā.

Sportisko modifikāciju interjeram izmantota īstā āda, alumīnija un oglekļa šķiedras dekori, taču bāzes versijas sēdekļu pārvalki pamatā ir izgatavoti no pārstrādātām PET pudelēm. 10,25 collu ciparu mērinstrumenti būs ikvienai versijai, tāpat kā trešās paaudzes modulārā informācijas un izklaides platforma (MIB 3), kas ietver iebūvētu pieeju Wi-Fi tīklam un satiksmes situācijas attīstības prognozēšanas tehnoloģiju. Vēl viens jaunievedums ir Audi Connect pakalpojums, kas klientam ļauj bloķēt un atbloķēt automašīnu, kā arī iedarbināt motoru, izmantojot savu viedtālruni.

S3 motortelpā atrodas divu litru TFSI benzīna motors, kas attīsta 310 zirgspēku jaudu un 400 Nm griezes momentu. Spēka agregāts darbojas tandēmā ar septiņu pakāpju robotizēto pārnesumkārbu nodrošinot ieskrējienu līdz simtam 4,8 sekundēs. Arī maksimālais ātrums abiem modeļiem vienāds - 250 kilometri stundā.

Pasūtījumu pieņemšana jaunajam Audi S3 Eiropas valstīs sāksies 2020. gada augustā. Pirmie eksemplāri pie izplatītājiem nonāks oktobra sākumā. Vācijā S3 Sportback cena sākas no atzīmes 46 302 eiro.  

Pirmie pircēji varēs pretendēt uz versiju Edition One, ko piegādās ekskluzīvajā Python Yellow (Sportback) vai Tango Red (Sedan).

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kriss 12.augusts 2020 13:23
1 0 Atbildēt

Protams, ka tas ir progres aņtjoha.

Tev būtu kājas viņiem jābučo par to, ka tāds iekšdedzes motors vispār tur ir ielikts.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Hyundai ST1 – komerctransports mazajiem uzņēmējiem

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai izstrādājis minivenam Staria līdzīgu daudzfunkcionālu furgoniņu "Service Typ 1", ko varēs izmantot dažādu kravu transportēšanai. Lasīt vairāk

 

Šī auto cena patīkami pārsteidz! Bet vai tas ir vienīgais...? (+VIDEO) 3

Mūsu rīcībā ir kāds līdz šim Latvijā vēl neredzēts auto. To izmēģināt aicināsim mūsu uzticamo draugu, radio dīdžeju un kvēlu autoceļotāju Egonu Reiteru. Lai maksimāli koncentrētos uz šī auto tehniskajiem dotumiem un gaitas komfortu, Egonu automobilī mēs iesēdināsim ar aizsietām acīm un līdz pat brauciena beigām neatklāsim viņam šī auto nosaukumu. Lasīt vairāk

 

Satiksmes autobusa un vieglās automašīnas sadursme Rīgā (+ FOTO) 25

Rīgā, Zolitūdē, Gramzdas un 15.līnijas krustojumā šodien, 15. martā, notikusi sadursme starp satiksmes autobusu un vieglo automašīnu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti