Tramps sadusmojas uz Goodyear un savam limuzīnam liks cita ražotāja riepas 46

 

Foto: Ekrānbilde no twitter.com/realDonaldTrump

Nozare.lv | 20.augusts 2020 11:19

ASV prezidents Donalds Tramps trešdien aicināja boikotēt kompānijas "Goodyear" ražotās riepas, apsūdzot uzņēmumu, ka tas aizliedzis darbiniekiem valkāt cepurītes ar viņa iepriekšējās prezidenta vēlēšanu kampaņas saukli "Padarīsim Ameriku atkal diženu!" ("Make America Great Again!").

"Nepērciet "Goodyear" riepas. Viņi ir paziņojuši par MAGA cepurīšu aizliegumu. Pērciet labākas riepas daudz lētāk!" tviterī ierakstīja Tramps. MAGA ir saīsinājums no "Make America Great Again!"

Kanzasas telekanāls WIBW, atsaucoties uz kādu anonīmu "Goodyear" darbinieku, ziņoja, ka "Goodyear" darbiniekiem norādījusi, ka nav pieņemami ierasties darbā, valkājot politisko simboliku, kā piemēru minot arī MAGA. Kompānijai gan neesot iebildumu pret saukli "Black Lives Matter" ("Melnādaino dzīvības ir nozīmīgas") un pret seksuālo minoritāšu simboliku.

"Goodyear" savukārt skaidroja, ka neko neesot aizliegusi, bet lūgusi darbiniekiem neierasties uzņēmuma teritorijā ar simboliku, kas pārkāpj vienlīdzības principus, kā arī ar politisko simboliku.

Kad preses brīfingā žurnālisti Trampam norādīja, ka "Goodyear" riepas ir arī prezidenta limuzīnam, viņš atteica: "Ņemot vērā, ko esmu dzirdējis, likšu tās nomainīt.  Redzēsim, kas notiks."

"Būs daudz cilvēku, kas vairs nepirks "Goodyear" ražojumus," piebilda prezidents.

Pēc Trampa tvīta biržā sāka  sarukt "Goodyear" akcijas cena, un tirdzniecības dienu tā noslēdza ar 2,4% kritumu.

 
46 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Pļurkt 20.augusts 2020 20:52
11 10 Atbildēt

Tramps vispār nav valsts vadītājs, bet kaut kāds idiņš, kas kaut kāda ļoti liela pārpratuma pēc ir nonācis pie LIELAS un VARENAS valsts pārvaldes!

viencexperc 20.augusts 2020 11:30
9 10 Atbildēt

Komunistiem vienmēr ir divējādi standarti.

Tas pats, kas ar "vārda brīvību", tiklīdz piemini, ka 2.pasaules karā gāja bojā nevis 5 miljoni vijolnieku, bet stipri mazāk, vārda brīvība beidzas.

viencexperc 20.augusts 2020 15:47
9 7 Atbildēt

Šķeļ demokrāti, nevis Tramps.

Tapat kā Latvijā - sociāldemokrāti.

Un ja attīstība ir valsts līdzekļu izzagšana, tad patiešām, - Tramps apturēja valsts izzagšanu par 30 gadiem.

Žēl, ka mums nav sava Trampa, kurš to izdarītu pie mums.

No VID budžeta - 122 miljoniem Eiro vien varētu ieekonomēt 20 miljonus, turklāt, palielinot palikušajiem darbiniekiem algas.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti