Krievijā pārdod 70.gadu Ņiva bez nobraukuma; cena – 32 000 eiro (+ FOTO) 4

 

Foto: Ekrānbilde no Auto.ru

iAuto | 21.augusts 2020 10:57

Krievijā izlikts pārdošanā 1977.gadā ražots Ņiva apvidus auto praktiski bez nobraukuma. Pārdevējs prasa 3 miljonus rubļu (aptuveni 32 100 eiro).

Krievijas automobiļu tirdzniecības portālā Auto.ru ievietots sludinājums kurā pārdevējs piedāvā 1977.gadā ražotu apvidus auto VAZ-2121 Ņiva. Automašīnas nobraukums ir vien 5 km, kas radies pārdzenot to no vienas apsildāmas garāžas uz otru.

Sludinājuma autors Ņiva virsbūves, salona un tehnisko komponentu parametrus novērtē ar pieciem punktiem no pieciem. Automobilim ir rūpnīcas citronkrāsas virsbūve, kas kombinēta ar melnas krāsas salona apdari, ir oriģinālais rezerves ritenis motortelpā, magnetolas nav, bet stūrei izmantots tolaik populārais pītais apvalks.

Automašīnas dzinējspēks ir 1,6 litru karburatora dzinējs, kas attīsta 75 Zs un darbojas kombinācijā ar manuālo pārnesumkārbu.

Pārdošanā izliktā Ņiva ir viens no šī joprojām ražotā modeļa pirmajiem eksemplāriem – VAZ-2121 ražošana sākās 1977.gada 5.aprīlī, bet no 2006.gada to pazīst kā Lada 4x4.

Pārdevējs prasa 3 miljonus rubļu, kas ir aptuveni tikpat daudz, cik maksā pieci Lada 4x4 automobiļi.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
ahaha 21.augusts 2020 11:42
13 0 Atbildēt

sajusties kā padomju sovhoza agronoms var lētāk - nopērkot kepku, un tā nebūs jāremontē

topinamburs 22.augusts 2020 8:31
2 0 Atbildēt

blēdība: Atsperes jaunas, pītais štrunts uz stūres nav no rūpnicas, visi skrūvju gali jau nu būtu aprūsējuši, ja ne spārni un sliekšņi; vispār droši, ka uzfrišinats mazlietots eksemplārs.

pļutka 21.augusts 2020 18:05
1 0 Atbildēt

Pa 500 eur varbūt paņemtu

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 4

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti