Jeep piesaka videi draudzīgo Wrangler 4xe (+ FOTO) 5

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 5.septembris 2020 14:20

Jeep piesaka videi draudzīgo Plug-in-Hybrid modeli Wrangler 4xe, kas pie pircējiem dosies nākamā gada sākumā.

Jeep Wrangler 4xe aprīkots ar 2,0 litru četru cilindru benzīna turbomotoru, diviem elektromotoriem, 17 kWh akumulatoru un ZF astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Šāda hibrīdsistēma attīsta 375 Zs un 637 Nm, bet pilnībā elektriskā režīmā iespējams veikt 50 km.  

Videi draudzīgo Wrangler varēs atpazīt pēc zilas krāsas elementiem, kas atrodami dažādās vietās uz virsbūves, kā arī pēc elektrības kabeļa pieslēgvietas, kas iekārtota kreisajā pusē pie vadītāja durvīm.

Vadītāja rīcībā būs Hybrid, Electric un eSave braukšanas režīmi, kas ļaus izmantot optimālo hibrīdiekārtas potenciālu atkarībā no konkrētiem apstākļiem.

Piebildīsim, ka amerikāņu apvidus tehnikas ražotāja piedāvājumā jau ir Renegade 4xe un Compass 4xe. Šie modeļi nākamā gada vasarā kļūs pieejami arī Eiropas pircējiem, bet Wrangler 4xe Veco pasauli sasniegs vēl ātrāk – jau 2021.gada sākumā.

 

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
xxx 5.septembris 2020 16:57
10 1 Atbildēt

dabai draudzīgs auto ir tāds, kas nav uzbūvēts.

jebkurš reāls auto ir vairāk vai mazāk dabai nedraudzīgs - pat ja tas nepatērē arī elektrību, tam nodilst riepas un gumijas sīkdaļiņas nonāk dabā.

Šis SIVs noteikti tiks braukt pa sūnām, kāpām un pļavām - un arī no tā dabai nekādi ieguvmi nerodas, kur tad tur draudzīgums?

Janeks90 5.septembris 2020 20:53
1 0 Atbildēt

Jau ir pieejams bez elektro motoriem. Latvijā var pie dīleriem dabūt dīzeli un benzīnu.

Conqueror 6.septembris 2020 10:30
1 1 Atbildēt

dabai draudzīgāks jau ir, tas nav noliedzams, tērē taču mazāk degvielu

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti