Mercedes-Maybach sagaidīsim novembrī 2

 

S-klases standarta modelis Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 7.septembris 2020 5:21

Mercedes-Benz atklājis, ka S-klases greznākā versija Mercedes-Maybach pirmizrādi svinēs autoizstādē, kas Guandžou pilsētā Ķīnā darbu sāks 20.novembrī.

S-klases Mercedes-Maybach plašākai publikai parādīs novembrī, turklāt pirmizrādei ar nolūku izvēlēta Ķīna, kur greznajiem un labi aprīkotajiem vācu kompānijas limuzīniem allaž bijis labs noiets.

Mercedes-Maybach būs visaugstākās raudzes modelis, kam kā vienīgajam tiks piešķirts 6,0 litru divpadsmit cilindru motors.

Tāpat kļuvis zināms, ka jaunajai S-klasei būs divi īpaši jaudīgie AMG modeļi. Abus komplektēs ar 4,0 litru V8 un elektromotoru, kas versijā S 63e pievienos 130 Zs, lai hibrīdsistēmas kopējā jauda sasniegtu 700 Zs, bet versijā S 73e – ne mazāk kā 200 Zs, kas kopējo jaudu palielinās līdz vismaz 800 Zs.

Jaudīgās AMG modifikācijas gan nāksies pagaidīt ilgāk, jo tās debitēs ne ātrāk kā 2021.gada vasarā.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 7.septembris 2020 9:35
2 2 Atbildēt

Par Ķīnas noietu:

Ķīnā pārdod katru otro mersedesu. Lūk dati par 2019.gadu.

China 694 000

Germany 335 000

U.S. 313 000

Tas pats ar citiem vācu mēsliem. Citas autokompānijas no Ķīnas nav atkarīgas. Piemēram, lielākais auto ražotājs - Toyota Ķīnā tirgo zem 20%.

Kāpēc es rakstu, ka Ķīnas tirgus ir slikts, jo NEVIENA autokompānija nevar tirgot Ķīnā (izņemot Tesla), bez Ķīnas uzņēmumu iesaistīšanās. Piemēram vw Ķīnā ražo kompānija FAW-VW un SAIC -VW, mersedesus - Beijing-Benz ( BAIC) un Fujian-Benz. Un ķīniešu kompānijām pieder 50% uzņēmuma. Līdz ar to notiek tehnoloģiju nodošana ķīniešiem.

viencexperc 7.septembris 2020 9:43
1 2 Atbildēt

Mersedesa statistikā minēta Vācija, nevis Eiropa. Un ir arī citi reģioni, lai gan to daļa ir vēl mazāka. Bet komunistu sapnis vw Ķīnā tirgo tik pat cik pārējā pasaulē, kopā.

China 3,163,200

Worldwide 6,278,300.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 2

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 

Brāļi Lielbārži izcīna pirmo uzvaru Pasaules čempionātā Portugālē

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alqueidão, “Torres Novas” trasē aizvadīts Pasaules čempionāta pirmais posms blakusvāģu motokrosā, kur savu pirmo uzvaru šajā seriālā izcīnīja Daniels Lielbārdis un Bruno Lielbārdis. Lasīt vairāk

 

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 23

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti