Septembra beigās prezentēs jaunos Dacia Sandero, Sandero Stepway un Logan (+ FOTO) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Dacia | 8.septembris 2020 8:16

Dacia piedāvā jauno Dacia Sandero, Dacia Sandero Stepway un Logan . Šī ir modeļu trešā paaudze, kura tika pilnīgi izmainīta un ieguvusi jaunu stilistiku. Jaunā paaudze ir iepriekšējo modeļu stila reinkarnācija.

Par nepārspējamu cenu un ar sapratīgiem virsbūves izmēriem jaunie modeļi ir kļuvuši modernāki, labāk aprīkoti un daudzpusīgāki, joprojām iemiesojot zīmola pamatvērtības – vienkāršību un uzticamību.

Šodien vairāk nekā jebkad agrāk Dacia piedāvājums arvien vairāk atbilst klientu vajadzībām. Viņu acīs katra darbība, katrs lēmums par pirkumu iegūst jaunu nozīmi un laika dimensiju. Tā vairs nav atsevišķa darbība, bet gan apzināta, ilgtermiņa attieksme pret patērēšanu.  Automašīnām šajā pieejā ir svarīga loma, jo tās parasti iegādājas uz vairākiem gadiem, kā arī tās ir pārdomāta pirkuma simbols. Kāpēc turpināt tiekties pēc “arvien vairāk”, ja mūsu klienti vēlas apzinātu patērēšanu un saprātīgu cenu?

Jau 15 gadus Dacia turpina izmainīt automobiļu nozari. Zīmols ir mērojis ceļu no viena modeļa līdz pilnam un daudzveidīgam klāstam. Sandero – kulta statusu guvušais un populārākais Dacia modelis – kopš 2017. gada ir pārdotākais automobilis individuālo klientu tirgū Eiropā. 15 gadu laikā Dacia ir kļuvusi par pārmaiņu simbolu automašīnu tirgū un jaunu patērēšanas stila vēstnesi. Tas ir apzināti izvēlēts zīmols, kuru pircēji augsti novērtē. Tas ir zīmols, kura piedāvājums šobrīd ienāk jaunā dimensijā ar trim moderniem modeļiem, kuri, kā vienmēr, koncentrējas uz to, kas klientiem ir svarīgākais.

Mūsdienīga un dinamiska līnija

Jaunā Sandero skaidri iezīmētās riteņu arkas uzsver modeļa spēcīgo personību un uzticamību. Neskatoties uz to, visa virsbūves līnija ir plūstošāka. Šis efekts tika panākts ar slīpu vējstiklu, zemāku jumtu ar maigi krītošu līniju un antenu tā galā. Kaut arī jaunā Sandero klīrenss nav mainījies, automobilis šķiet zemāks un stabilāks, pateicoties palielinātajam attālumam starp riteņiem, kas aizpilda visas riteņu arkas.

Sandero Stepway ar palielinātu klīrensu ir universāls krosovers Dacia piedāvājumā.  Virsbūves līnija rada asociācijas ar piedzīvojumiem un došanos prom no civilizācijas. Dacia jaunā krosovera tēlu un DNS izceļ elementi, kas no pirmā acu uzmetiena ļaut to atšķirt no jaunā Sandero. Priekšpusē uzmanību piesaista jauna izliekta motora pārsega forma ar izteiktu rievojumu, hromētu Stepway logotips uz režģa, kā arī izvirzītām līstēm zem miglas lukturiem.

Jaunais Logan piesaista uzmanību ar mainītu, garāku siluetu. Virsbūves līnija ir plūstošāka un dinamiskāka. Jumta krītošā līnija ar antenu tā galā un nedaudz samazinātiem sānu logiem jaunā Logan siluetam piešķir svaigu dinamiku. Līdzīgi kā jaunajam Sandero arī šim modelim ir Y veida lukturi un rūpīgi izstrādātas detaļas, piemēram, durvju rokturi, kas liecina par augstāku kvalitāti.

Jauns raksturīgs lukturu izkārtojums

Pirmo reizi parādās jauns Y formas lukturu izkārtojums. Tas ir spēcīgs stilistiskais elements, kas ir kopīgs Dacia trešās paaudzes modeļiem. Priekšā un aizmugurē horizontāla līnija savieno abus lukturu blokus un pagarina to līnijas, padarot automašīnu optiski platāku.

Jaunās paaudzes ikoniskie modeļi turpina turēt  zīmola solījumu piedāvāt klientiem vēl pieejamākas automašīnas, kas arvien vairāk atspoguļo Dacia stilu un vērtības.

Aicinām uz Sandero, Sandero Stepway un Logan jaunās paaudzes modeļu prezentāciju 2020. gada 29. septembrī

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Labvēlis 8.septembris 2020 23:31
1 0 Atbildēt

Ganjau būs esošie 1.0 turbīts un lielais makanīgais loceklis 1.5 ļurbo.

Dīzeļi hz.

Quattra 9.septembris 2020 7:57
1 0 Atbildēt

Gaidu elektrisko daciti

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti