Volkswagen parāda jaunā krosovera ID.4 salonu (+ FOTO) 12

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 9.septembris 2020 5:04

Volkswagen nodemonstrējis ID saimes jaunākā modeļa, krosovera ID.4, salonu. Automašīnas ražošana notiks Cvikavas rūpnīcā Vācijā – turpat, kur top ID pirmais modelis – hečbeks ID.3.

Kā redzams attēlā, ID.4 iegūs ciparu mērinstrumentus un multimediju sistēmas skārienekrānu, kas nodrošinās lielāko daļu funkciju pārvaldīšanu, bet fizisko pogu skaits arī šajā modelī būs minimāls. 

Zināms, ka pēc iekšējās telpas piedāvājuma ID.4 varēs spēkoties ar Tiguan Allspace, bet bagāžas nodalījuma tilpums sasniegs 543 litrus. Elektriskais krosovers būs apgādāts ar jumta lūku, bet salona izgaismojumam pieejami veseli 30 krāsu varianti.

Jau agrāk tika ziņots, ka ID.4 būs atzīstams gaisa pretestības koeficients (0,28), bet ar pilnībā uzlādētu akumulatoru tas spēs nobraukt līdz 500 km.

ID.4 tirdzniecība sāksies ar Eiropu, kam sekos arī Ķīna un ASV.

 
12 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
galvenaisexperc 9.septembris 2020 8:37
13 1 Atbildēt

Interesanti kā ķīnā uzņems vw, jo ķīniešiem pašiem ir gana daudz interesantu elektromobīļu, piemēram: NIO ec6, es8, es6.

Ķīnas komunistiem ir ko likt pretī kapitālistiskajiem imperiālistiem!

Xmen 9.septembris 2020 8:42
9 2 Atbildēt

Nu un kāda atšķirība? Domā s klases mersim tie el. logi nāk par brīvu? Vai kaut kādam fordam mondeo? Tas viss ir iekļauts cenā, forda gadījumā, pat max komplektācijā tu dabūn nekvalitatīvu montāžas kvalitāti un graboņu un tu nevari izvēlēties opciju - kvalitatīvi apdares materiāli, jo tādas vienkārši nav!

Nekad neesmu sapratis kādēļ cilvēki par to uztraucas, nesanāk naudas vw ņem fordu, vai kia, vai ko tur vel, kur tad ir tā problēma? Tāpat Tu šo auto varēsi atļauties labākais pēc pāris gadiem, tad arī varēsi skatīties kas no lietotajiem auto ir piedāvājumā.

Xmen 9.septembris 2020 9:39
7 2 Atbildēt

Ja jau reiz Tesla3, tad slikta apdares kvalitatāte tev nav sveša.

Pieļauju, ka lieto viedtālruni, vari tagad nofotogrāfēt savu teslu, gribu redzēt kādā krāsā viņa tev, un salonu arī lūdzu, lai visi redz par ko mēs šeit runājam

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti