Ar gāzi un benzīnu - Audi laiž klajā A3 g-tron versiju (+ FOTO) 4

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 16.septembris 2020 11:41

Vācijas autobūves kompānija Audi iepazīstinājusi ar A3 Sportback versiju, kas darbināma ar gāzi un benzīnu. Pārdošanā tā nonāks jau tuvākajā laikā.

Audi A3 Sportback 30 g-tron aprīkots ar trim baloniem kas izvietoti automašīnas aizmugures daļā. Tērauda balons, kas paredzēts četriem gāzes kilogramiem, iebūvēts pirms degvielas tvertnes, bet abi pārējie, kas izgatavoti no kompozītmateriāla, ir piestiprināti zem bagāžnieka grīdas. Līdz ar to visās trīs tvertnēs iepildītās gāzes daudzuma pietiek aptuveni 445 km pēc WLTP standarta.

Beidzoties gāzes krājumiem, motors pārslēdzas darbam ar benzīnu, kas uzglabājas 9 litru ietilpības degvielas tvertnē. Benzīns tiek izmantots arī tad, ja automašīna jāiedarbina īpaši zemā temperatūrā.

A3 Sportback g-tron aprīkots tāpat kā parastais A3, izmaiņas skārušas vien bagāžas nodalījuma tilpumu, kas uzstādītā aprīkojuma dēļ sarucis no 380 līdz 280 litriem.

g-tron versijas piedziņu nodrošina 1,5 litru turbomotors, kas attīsta 131 Zs (200 Nm) un darbojas tandēmā ar septiņu pakāpju robotizēto pārnesumkārbu. Braucot ar gāzi, automašīna līdz simtam paātrinās 9,7 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 211 km/h.

Tirdzniecībā Audi A3 Sportback 30 g-tron nonāks rudenī un Vācijas tirgū maksās 30 700 eiro.

 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 16.septembris 2020 18:05
2 2 Atbildēt

Ja katrai vācu mašīnai skaitītu restailingus, tad jaunu modeļu vispār nebūtu.

S 17.septembris 2020 9:30
2 1 Atbildēt

Un kur teikts, ka tas ir kaut kas jauns perdeli?

Gm 17.septembris 2020 9:32
2 1 Atbildēt

Tas tādēļ, ka grūti uztaisīt kaut ko labāku, paskaties kā kia un hjundai plēš dirsas lai pievilinātu pircējus, maina dizainus, kopē ko vien var nokopēt, cenšās visus pasaules dizainus salikt vienā, un beigu beigās tāpat neko kvalitatīvāku par pasātu viņi nav uztaisījuši, turklāt pasāts ir tāds parasts klerka darba auto.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Vācijā uziet pamestu Lada un Kia autosalonu (+ VIDEO) 1

Youtube kanāla Forgotten Buildings autori ierodas Vācijā, lai uzfilmētu materiālu par autosalonu, kas sākotnēji nodarbojies ar Lada, bet vēlāk – ar Kia automobiļu pārdošanu. Lasīt vairāk

 

Latvijas munīcijas ražotne darbu daļēji varētu sākt līdz gada beigām (+ VIDEO) 2

Latvija ir vienīgā no Baltijas valstīm, kas ieguvusi finansējumu no Eiropas Komisijas fonda munīcijas ražošanas atbalstam. Kamēr līgumi vēl nav parakstīti, Aizsardzības ministrijā par summām un termiņiem izsakās piesardzīgi. Tomēr aizsardzības ministrs cer, ka rūpnīca sāks darbu jau šā gada beigās. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti