Porsche bremžu cenā – Vācijā pārdod jaunu (tikpat kā) Lada Kalina universālu (+ FOTO) 14

 

Foto: Ekrānbilde no EifelMosel.de

iAuto | 21.septembris 2020 5:16

Kāds no Vācijas autodīleriem izlicis pārdošanā tikpat kā jaunu Lada Kalina universālu. Automašīna noskrējusi vien 6000 km un maksā nepilnus 9000 eiro.

Populārais izdevums Autobild.de, kas ik pa brīdim izceļ kādu no auto sludinājumiem, šoreiz pievērsies krievu Lada Kalina. Autobild raksta, ka dzirdot vārdu Lada, lielais vairums iedomāsies par leģendāro Niva. Vācijā to pazīst daudzi, bet, kas ir Lada Kalina?

Lada Kalina ir Dacia Sandero&Co konkurents, ko AvtoVAZ ražoja laika posmā no 2005.līdz 2018.gadam. Diez vai varbūt vēl kāds nepretenciozāks auto par šo krievu ražojumu. Optika arī pēc 2014.gada feislifta modernāka nekļuva un to labākajā gadījumā var nosaukt par bezpersonīgu, tādēļ tie, kas meklē stilīgu auto, tālāk var nelasīt.

Kalina stiprā puse ir praktiskums, jo tikai 4,01 m garais rumpis apveltīts ar iespaidīgu 335-670 litru bagāžnieku. Kabīnes iekārtojums ir kaut kas līdzīgs 2000.gadu Ford modeļiem, taču te darbojas tas pats princips – Kalina var būt labs ceļabiedrs ikdienā un uz augstākiem plauktiem nepretendē. Patiesībā, viss, kam vajadzētu būt, te ir un automātiskā klimatkontrole, sēdekļu apsilde un radio ar USB un Bluetotth ir no patīkamām piedevām. Pieticība redzama ik uz soļa, taču nostrādāts labi, kas apliecinājās arī Autobild testā.

Drošības aprīkojuma ziņā Kalina redzama pēdējās rindās: divi gaisa spilveni, ABS un ESP veido ārkārtīgi pieticīgu komplektu.

Sludinājumā piedāvāto Kalina darbina jaudīgākais pieejamais motors - 1,6 litru četrcilindru dzinējs ar 98 ZS un 145 Nm. Sportista ambīcijas šim dzinējam nepiemīt un situāciju nelabo arī piecu pakāpju manuālā pārnesumkārba . Bet klienti to arī negaida, drīzāk gan mazāku degvielas patēriņu, kas ar ražotāja norādītajiem 6,4 litriem uz 100 km, ir visnotaļ patīkams. Pie ieguvumiem jāpieskaita izturīgā šasija, kas viegli tiek galā ar izciļņiem un nelīdzenumiem.

Par šo tikpat kā nelietoto 2018.gada automobili ar tikai 5900 km noskrējienu pārdevējs EifelMosel.de vēlas 8890 eiro – tikpat, cik, piemēram, Porsche būtu prasījis par savu automobiļu keramiskajām bremzēm.

APSKATI: Pārdod: lietotu LADA sludinājumi 

 
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
cik-saprotu 21.septembris 2020 9:14
11 1 Atbildēt

tad VAZ priekš iauto ir tāda bērnības tēma, ka katru pārdienu ir raksts par tiem, bet nepāra dienās - CSNg no VAZ otrās dzimtenes (pirmā, kā zināms, ir Itālija).

ar lāpstiņu 21.septembris 2020 13:39
6 3 Atbildēt

Rakstu izlasīji?, nu, kaut vai virsrakstu? Izlasi, iespējams, sapratīsi par ko tur rakstīts un kas to raksta

spriidiic 21.septembris 2020 13:25
5 11 Atbildēt

Atkal iauto krievu kakā iegrābies .

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Vācijā uziet pamestu Lada un Kia autosalonu (+ VIDEO) 1

Youtube kanāla Forgotten Buildings autori ierodas Vācijā, lai uzfilmētu materiālu par autosalonu, kas sākotnēji nodarbojies ar Lada, bet vēlāk – ar Kia automobiļu pārdošanu. Lasīt vairāk

 

Latvijas munīcijas ražotne darbu daļēji varētu sākt līdz gada beigām (+ VIDEO) 2

Latvija ir vienīgā no Baltijas valstīm, kas ieguvusi finansējumu no Eiropas Komisijas fonda munīcijas ražošanas atbalstam. Kamēr līgumi vēl nav parakstīti, Aizsardzības ministrijā par summām un termiņiem izsakās piesardzīgi. Tomēr aizsardzības ministrs cer, ka rūpnīca sāks darbu jau šā gada beigās. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti