Skaistulis vai briesmonis? - jaunā BMW M3 un M4 attēli jau internetā (+ FOTO) 12

 

Foto: Ekrānbilde no Motor.ru

iAuto | 22.septembris 2020 11:08

Abu sportisko modeļu attēlus pirmais publicējis markai lojālais izdevums Bimmerpost.

Attēlos redzams, ka abi modeļi ieguvuši vienotu, izteikti sportisku stilu ar neviennozīmīgi vērtēto milzīgo radiatora resti, lielām gaisa pieplūdes atverēm, profilētu motora pārsegu, difuzoru un četrām apaļām izplūdes sistēmas izejām.

Salonā būs kausveida sporta sēdekļi ar oglekļa šķiedras karkasu un divkrāsu noformējumu.  

Zināms, ka M3 krāsu piedāvājumu papildinās ekskluzīvais Isle of Man Green zaļais tonis, savukārt motortelpā abiem modeļiem tiks montēts rindas trīslitru turbomotors ar diviem kompresoriem. Šis agregāts, kas tiek izmantots arī krosoveriem X3 M un X4 M, attīsta 480 Zs jaudu un 600 Nm griezes momentu un ir paredzēts bāzes versijām ar aizmugures riteņu piedziņu un sešu pakāpju mehānisko kārbu.

Competition modifikācijā motors attīsta 510 Zs, ir komplektēts ar īpaši sportiski noskaņoto M Steptronic automātu un pilnpiedziņas transmisiju, ko par piemaksu varēs iegūt arī 480 Zs versijas.

APSKATI: Pārdod: lietotu BMW sludinājumi 

 
12 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Patisons 22.septembris 2020 13:38
8 5 Atbildēt

Covid uzpampums degunā?

un 22.septembris 2020 15:17
8 2 Atbildēt

tad atnāk Jānītis, kas brauc ar kompaktklases grabuli un visiem saliek mīnusus DDD

gunbox 22.septembris 2020 14:37
7 3 Atbildēt

Man pie vienas vietas, kas tu esi un ko tu vari atļauties. Jebkurš nepierasts dizains nenozīmē, ka ar viņu kaut kas nav kārtībā. Jaunas līnijas tikai ienesīs dažādību stagnātiskajā tirgū.

M3 manuprāt ir ļoti glīts izdevies, kaut arī koncepts bija galvas tiesu smukāks. Vienīgi aizmuguri varēja gan uzlikt modernāku, pievilktu pie kopējā dizaina. Bet pie M4 restes jāpierod. Paredzu, ka pircēji izvēlēsies ar melno rāmi, lai nāsis saplūst kopā. Šobrīd pārāk neierasti.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Hyundai ST1 – komerctransports mazajiem uzņēmējiem

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai izstrādājis minivenam Staria līdzīgu daudzfunkcionālu furgoniņu "Service Typ 1", ko varēs izmantot dažādu kravu transportēšanai. Lasīt vairāk

 

Šī auto cena patīkami pārsteidz! Bet vai tas ir vienīgais...? (+VIDEO) 3

Mūsu rīcībā ir kāds līdz šim Latvijā vēl neredzēts auto. To izmēģināt aicināsim mūsu uzticamo draugu, radio dīdžeju un kvēlu autoceļotāju Egonu Reiteru. Lai maksimāli koncentrētos uz šī auto tehniskajiem dotumiem un gaitas komfortu, Egonu automobilī mēs iesēdināsim ar aizsietām acīm un līdz pat brauciena beigām neatklāsim viņam šī auto nosaukumu. Lasīt vairāk

 

Satiksmes autobusa un vieglās automašīnas sadursme Rīgā (+ FOTO) 25

Rīgā, Zolitūdē, Gramzdas un 15.līnijas krustojumā šodien, 15. martā, notikusi sadursme starp satiksmes autobusu un vieglo automašīnu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti