Lada 4x4 ražos Vācijā, tikai – tā būs ļoti dārga 13

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 29.septembris 2020 10:05

Kompānija Partisan Motors no Vācijas pilsētas Magdeburgas pastāstījusi par savu ieceri – īpašo Lada 4x4 versiju, kas maksās gandrīz 20 000 eiro.

Nespējot izpildīt ekoloģiskos normatīvus, 2020.gada vasarā AvtoVAZ pārtrauca savu automobiļu piegādes Vācijas tirgum, līdz ar to rietumu virzienā pārstāja ceļot sedans Lada Vesta un arī vislabāk pārdotais krievu modelis Lada 4x4.

Vakuumu šajā nišā solījies aizpildīt Magdeburgā bāzētais uzņēmums Partisan Motors, kas piesaistījis krievu izcelsmes speciālistus.

Zināms, ka projektam dots nosaukums Lada 50th Anniversary Limited Edition – par godu Volgas autorūpnīcas 50.gadu jubilejai. No standarta modeļa tas atšķirsies ar pastiprinātiem bamperiem, BFGoodrich apvidus riepām, jumta reliņiem un plastmasas sliekšņu un riteņu arku aizsargiem. Salona apdarei izmantos ādu, ko piegādās vācu firma M. E. Bitter Automotive GmbH. Katrs īpašās Lada 4x4 eksemplārs iegūs plāksnīti ar sērijas numuru un autentiskuma sertifikātu.

Šāds apvidus automobilis Vācijā maksās 19 990 eiro. Salīdzinājumam: Krievijā par šādu summu varētu iegādāties trīs AvtoVAZ ražojuma Lada 4x4.

APSKATI: Pārdod: lietotu Lada sludinājumi 

 

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
aizejošais 29.septembris 2020 11:49
9 2 Atbildēt

Ražos... dažus eksemplārus saskrūvēs, un tas būs viss, čušs kā parasti vien būs.

viencexperc 29.septembris 2020 14:14
9 3 Atbildēt

Kaut kādi krievu emigranti izdomāja biznesu. Tikai nejēdz to, ka Eiropā izdevās pārdot dažus simtus šo sūdu tikai tāpēc, ka cena bija smieklīgi maza. Pa tādu cenu neviens vairs nepirks.

Bet bizness ir krievu stilā. Nokāst naudu no investoriem, un pazust.

hmm 29.septembris 2020 13:44
5 1 Atbildēt

buferi ir pupi

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

ASV plosās tornado; "vētru mednieki" tiem seko (+ VIDEO) 3

Neraugoties uz policijas brīdinājumiem, cilvēki, kas sevi dēvē par Storm Chaser (vētru mednieki) izmanto automašīnas, lai postošajai dabas stihijai nonāktu pēc iespējas tuvāk. Lasīt vairāk

 

Degvielas cenas: Dīzelis 1.647 un 95 benzīns 1.697 EUR - 26.04.2024 (+ VIDEO) 7

Latvija apsteidz Spāniju... ar degvielas cenām. Būtu jauki, ja tas notiktu arī ekonomikā, taču atliek tikai paskatīties, kaut vai uz mūsu ceļiem, lai saprastu, kur esam. Lasīt vairāk

 

Nepilni 60 000 eiro - sākta pasūtījumu pieņemšana jaunās paaudzes Toyota Land Cruiser, izziņotas cenas Latvijā (+ FOTO) 4

Toyota leģendārais Land Cruiser ir piedzīvojis plašas pārmaiņas un ieguvis būtiski labākas spējas braukšanai gan pa bezceļu, gan pa cietu segumu, vienlaikus paliekot uzticīgs savām saknēm un kompānijas DNS. Ražotāja pārstāvji izziņojuši arī leģendārā SUV jaunās paaudzes cenu, un pirmie auto pie īpašniekiem nonāks šajā rudenī. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 6

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti