Jaguar modernizējis XFsedanu un universālu (+ FOTO) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 7.oktobris 2020 10:19

Jaguar iepazīstinājis ar modernizēto XF sedanu. Jaunais modelis saņēmis būtiskus uzlabojumus, tostarp dīzeļdzinēju ar 48V hibrīdsistēmu un jaunu multimediju sistēmu ar 48% lielāku ekrānu.

Modernizētais XF ieguvis jaunu radiatora resti ar Jaguar Heritage elementiem, jauna dizaina bamperus un platākus sānu gaisa pievadus. Jaunie LED (Pixel-LED par piemaksu) lukturi dižojas ar „J”-veida dienasgaismu dubultsekcijām, bet aizmugure demonstrē jaunos bamperus un lukturus, kas tonēti jau no rūpnīcas. Salonā pamanāmākais jaunievedums ir  11,4 collu skārienekrāns informācijas un izklaides sistēmas pārvaldīšanai. Tas ir par 48 procentiem lielāks un trīs reizes skaidrāks nekā iepriekšējais modelis. Braucēju labsajūtu uzlabos augstvērtīgā apdare ar koka un alumīnija dekoriem, klavierlakas pārklājumu visa paneļa garumā, tāpat kā jaunie sēdekļi ar palielinātām apsildes un ventilācijas zonām, kā arī aktīvā ārējo trokšņu noslāpēšanas sistēma, kas XF izmantota pirmoreiz.

Motoru piedāvājumā divi divlitru benzīna četrcilindru agregāti ar 250 Zs (365 Nm) un 300 Zs (400 Nm), kā arī jaunais divlitru 204 Zs (430 Nm) dīzelis ar 48V Mild Hybrid sistēmu, kas degvielas patēriņu samazina līdz 4,9 (sedanam) un 5,2 (universālam) litriem. Salīdzinot ar priekšteci par 24 Zs jaudīgākais motors nodrošina paātrinājumu līdz simtam 7,6 (sedanam) un 8,0 (universālam) sekundēs. Par piemaksu iespējams arī variants ar pilnpiedziņu.

Vācijas tirgū modernizētais Jaguar XF maksās 49 909 un 52 970 eiro attiecīgi par sedanu un universālu.

APSKATI: Pārdod: lietotu Jaguar sludinājumi 

 
Visi komentāri
 
Kanibaals 7.oktobris 2020 21:19
0 0 Atbildēt

Izskatās labi, bet tie caurumi bamperos gan ne visai.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti