Fiat Strada iegūst dvīņu brāli 3

 

RAM 700 Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 10.oktobris 2020 9:14

Dienvidamerikā ražotais kompaktais pikaps Fiat Strada ieguvis dvīņu brāli ar nosaukumu Ram 700.

Brazīlijā ražotais Fiat Strada ieguvis radinieku ar nosaukumu Ram 700. Jaunais pikaps ir identisks itāļu ražojumam, atšķiroties vien ar radiatora resti un nosaukuma emblēmām un tāpat kā donors, tiks pārdots tikai Latīņamerikā.

Ram 700 piedāvās ar parasto vai piecvietīgo kabīni trīs komplektācijās: bāzes versijā SLT, labāk aprīkotajā Big Horn un topmodifikācijā Laramie.

Pikapa dzinēju paletē 1.3 Firefly turbomotors ar 99 Zs (128 Nm), kā arī 1.4 Fire Evo atmosfēriskais agregāts ar 85 Zs (118 Nm). Abi var sadarboties ar piecpakāpju mehānisko pārnesumkārbu, bet piedziņa būs tikai uz priekšējiem riteņiem, ko uzlabot palīdzēs elektroniskais diferenciāļa bloķētājs – ja vien klients būs gatavs piemaksāt.

Pikapa aprīkojuma sarakstā ietilpst LED priekšējie lukturi, multimediju komplekss ar septiņu collu ekrānu, Apple CarPlay un Android Auto saskarnēm, aizmugures skata kamera un riepu spiediena uzraudzības sistēma.

Ram 700 pārdošana sāksies novembrī, bet piegādes klientiem - no nākamā gada sākuma. pikaps tiks izplatīts 14 Latīņamerikas valstīs, bet ražos to turpat, kur Strada - rūpnīcā Brazīlijas pilsētā Betinā.

APSKATI: Pārdod: lietotu Fiat sludinājumi 

 

Fiat Strada

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 10.oktobris 2020 14:11
2 0 Atbildēt

Brazīlijā gadā saražo 2,9 miljonus auto.

Salīdzinājumā - Krievijā - 1,8...

viencexperc 10.oktobris 2020 14:24
1 0 Atbildēt

Brazīlijā ir 9 savi brendi un 19 citu brendu auto ražotnes ( sākot ar jau minēto Fiat, kurš ir populārākais Brazīlijā, beidzot ar MB vai Land Rover.)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti