Nepilni 19 000 eiro - Opel nosauc krosovera Crossland cenas (+ FOTO) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 30.oktobris 2020 13:53

Vācijas autobūves kompānija Opel darījusi zināmas modernizētā krosovera Crossland cenas. Vācijas tirgū tas maksās vismaz 18 995 eiro.

Nākamā gada sākumā pasūtīšanai kļūs pieejams modernizētais Opel Crossland. 18 995 eiro vērtajā bāzes versijā būs iekļauts joslas asistents, ceļa zīmju atpazinējs, viedais ātruma uzturēšanas un ierobežošanas palīgs, klimatkontrole, komforta sēdekļi un ciparu radio uztvērējs.

20 670 eiro vērtā Business Edition paredzēta tālo ceļu mērotājiem. Šīs versijas aprīkojumā būs, tostarp: sertificētie ergonomiskie sēdekļi, LED lukturi, parkošanās palīgsistēma, atpakaļskata kamera, multimediji ar 7 collu ekrānu, Apple Carplay un Android Auto atbalstu.

Par 23 995 eiro būs iespējams iegādāties Crossland GS Line – sportiskā stilā noformētu versiju ar 17 collu vieglmetāla riteņu diskiem, melnu jumtu un sarkanas krāsas akcentiem, bet 3835 eiro dārgākais topmodelis Ultimate ietver, tostarp: parkošanās palīgsistēmu ar aklā leņķa uzraugu, 180 grādu panorāmas kameru, NaviPro multimedijus ar 8 collu ekrānu, Aktion Gesunder Rücken (GR) veselību saudzējošos „aktīvos” sēdekļus ar alkantara pārvalkiem un vairāku pakāpju apsildi, divu zpnu klimatkontroli, Keyless Open & Start pieejas un motora iedarbināšanas sistēmu, apsildāmu stūri un vējstiklu.

Crossland pieejams ar benzīna un dīzeļa dzinējiem, kas aptver 83-130 Zs jaudas diapazonu. Labs palīgs automobilim būs Intelligrip vilkmes kontroles sistēma ar pieciem braukšanas režīmiem.

APSKATI: Pārdod: lietotu Opel sludinājumi   

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 30.oktobris 2020 21:04
1 3 Atbildēt

Labs, rūsēs kā nākas!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti